Več dizajna za vaše dni na krovu
Platforma, ki jo je v celoti zasnovala SCHAEFERjeva inženirska ekipa, se potopi 2 čevlja pod vodno gladino in lahko dvigne do 800 kg, kar je kot nalašč za vodni skuter ali plovilo. Lestev za vkrcanje je elegantno integrirana v platformo in se dvigne, da vam pomaga varno priti nazaj na čoln. Detajli, ki zagotavljajo udobje in eleganco za vaše dni na vodi.

Več prostora, več udobja
Z velikim balkonom na desni strani Schaefer 600 zagotavlja prostor udobja, kakršnega še niste videli. Dodaten prostor za namestitev stolov in mize ali preprosto zbiranje nad vodo. Presenetite se z udobjem in eleganco
ki jih ponuja samo Schaefer 600.

Ročno izdelana eleganca
Prefinjenost izdelave in izredna pozornost do podrobnosti sta značilnosti vseh jaht Schaefer. Okusno izbrani materiali se prepletajo z napredno izdelavo, rezultat pa je eleganca in prefinjenost za razkošno in prijetno okolje.

Prefinjenost in tehnologija
Krmarjenje jahte Schaefer, opremljene z najnovejšo elektroniko, je kot pilotiranje letala. S ploščami na več dotikov, vožnjo z igralno palico in prefinjenimi senzorji imate popoln nadzor nad čolnom na dosegu roke. Usedite se na Schaefer Yacht in odkrijte koncept sodobnega in enostavnega čolnarjenja.

 

SPECIFIKACIJE
maks. dolžina (vključno s prižnico in ploščadjo): 18,08 m (59,3′)
maks. širina (vključno z zaščitnimi ograjami): 4,96 m (16,3’)
maks. ugrez: 1,45 m (4,8’)
Masa lahkega plovila: 25.270 kg (55.710 lb)
Mrtvi kot: 14,1°
maks. hitrost: 29 vozlov
Potovalna hitrost*: 24 vozlov
Poraba goriva pri potovalni hitrosti: 182 l/h (48 gal/h)
Domet: 189 N.M.
Kapaciteta sveže vode: 540 l (143 gal)
Prostornina goriva: 2 100 l (555 gal)
Vgrajeni agregati: 1 x 17kW
Zračni ugrez: 6,87 m (22,5’)
štejte dodatnih 5′ za razdaljo pri prehodu pod mostovi
Kapaciteta potnikov (dan): 18
Kapaciteta potnikov (noč): 6+2
Oblikovalec: Marcio Schaefer

* Preizkusi izvedeni v ravni vodi, brez pretiranega vetra, brez barve proti obraščanju ter s čistim trupom in propelerji. Na testu sta bila uporabljena motorja 2 x Volvo Diesel IPS 800 (D6 625 KM).

** Podatki o največji hitrosti in potovalni hitrosti ter porabi goriva in trajanju potovanja so odvisni od pogojev obremenitve na krovu, temperature okolja, tlaka okolja, cevi za gorivo, stanja morja, toka, stanja dna trupa in krmnega pogona, osi, propelerjev. Še vedno lahko obstaja odstopanje v višini 7 %.

 

PDF katalog