Novo plovilo Storm 46,

Cena z 22% ddv, velja za plovilo brez motorja in z standart opremo.

Neto cena standart plovila brez motorja in brez ddv-ja je 390.000 €.

 

Storm46

Italijanska ladjedelnica  ima novo plovilo velikih poltogih čolnov z velikim športnim čolnom.

Z novim plovilom Storm 46, dokazuje vse svoje izkušnje na trdih gumenjakih v italijanskem slogu, s predlogom, ki poudarja posebno širok krov z velikim volumnom v premcu .

Storm 46 “postavljen kot zelo drzno plovilo na dolžini 13,70 metra, zasnovano za športno uživanje na morju, vedno z največjo ekskluzivnostjo. ”

 

Storm 46 z dvema velikima površinama za prilagajanje okusu vsakega lastnika ponuja dve veliki površini za uživanje v soncu med sprednjo in zadnjo palubo, prostorno osrednjo površino s preoblikovalno jedilnico in veliko kuhinjsko garnituro na prostem, zaščiteno z veliko T-Top, ki pokriva tudi navigacijsko območje, s sedeži v položaju za krmiljenje in njegovo celotno krmilno konzolo. Poleg tega ponuja še posebej prostorno kabino pod palubo, z dvema zakonskima posteljama in ločenim zaprtim straniščem.

 

Vse to je bilo ustvarjeno na naprednem trupu s prečnimi stopnicami – koraki – s katerimi naj bi v treh različicah motorja dosegel visoko zmogljivost. Na voljo je s tremi izvenkrmnimi motorji s 350 KM, z dvema izvenkrmnima motorjema s 430 KM ali z dvema vgrajenima motorjema in s prenosniki propelerjev s 550 KM (tip Arneson).

Mere:

Dolžina 13,7 m, končna dolžina 14,10 m
Širina:  4,58 m
Ugrez:  0,75 m

Največje število potnikov: 18

Kabine: 2

za spanje 4+2

Kopalnice: 1

Max moč motorja 1200 KM

Prostornina vode: 250 L

Prostornina goriva: 1000 L