Zgornja paluba

Zgornji salon

Najnovejša generacija navigacijske opreme in alarmnega nadzora brezhibno integrira sisteme jaht. Vsaka podrobnost je natančno zasnovana za zagotavljanje optimalne zmogljivosti in funkcionalnosti pilotiranja. Prefinjeni detajli, vključno z eksotičnim lesom in obrtniškim usnjenim delom, dodajo element edinstvenega razkošja. Nahaja se pred zgornjim salonom, ki je vodilni v panogi, za udoben dostop in enostavno komunikacijo med kapitanom in gosti, vendar popolnoma ločen zaradi zasebnosti, kadar je to potrebno. Vrata na levi in desni strani omogočajo enostaven dostop do premca. Krmni most Ta velikodušen zunanji prostor bo priljubljeno mesto za uživanje v pustolovščini, lepoti in drami odprte vode ali zabavnega pomola. Velika miza z osmimi sedeži omogoča obedovanje pod soncem ali zvezdami z dodatnimi sedeži poleg. Neoviran 180-stopinjski pogled s te palube je idealen za ogled celotne pokrajine, ki vas obdaja. Kavč in bar/žar sta kot nalašč za zabavo, na voljo pa je tudi izbirna postavitev jacuzzija. Avtomatski sistem tende zagotavlja izdatno zaščito pred soncem. Bow Lounge Prostorna blazina za sončenje in velik predel za sedenje v obliki polmeseca ter kavč omogočajo čudovit razgled, sončenje in sprostitev, medtem ko se prepuščate razkošju odprtega oceana. Sprostite se in uživajte tukaj, medtem ko raziskujete nove destinacije. Vgrajena izskočna LED-osvetlitev zagotavlja svetlobo, velik prostor za shranjevanje pa dodaja udobje.

 

Glavna paluba

Krmna paluba

Sprostite se in uživajte v razgledu med vožnjo ali koktajlih in predjedih, preden uživate v večerji v jedilnici salona ali na zgornji palubi. Ne glede na razlog bo ta udoben prostor za sedenje zelo uporaben. Salon in jedilnica UHV 87 ima velik salon za jahto te velikosti. Elegantna jedilnica vključuje osem sedežev pod lestenci, ki so največji simbol prefinjenosti. Bogata sedežna garnitura v salonu vključuje zelo velik kavč in ujemajočo se sedežno garnituro nasproti televizijskega in zabaviščnega centra z velikim zaslonom. Po meri oblikovane omare, plemeniti les in obrtniški okraski dopolnjujejo vzdušje značilnega bogastva. Prostrani pogledi na levo in desno stran skozi okna od stropa do tal omogočajo obilo naravne sončne svetlobe, drsna vrata pa omogočajo udoben dostop do zadnje palube. Drsna vrata ob jedilni mizi gledajo na desno stran skozi stekleno ograjo. kuhinja Vrhunsko zmogljivost najdemo v povezavi inteligentnega prostorskega oblikovanja in vrhunsko prilagojene ergonomije, kar ima za posledico kuhinjski prostor, ki je popolnoma primeren tako za vsakodnevno uporabo kot za posebne zabavne priložnosti. Aparati Miele polne velikosti so razporejeni tako, da gostom ali osebju omogoča pripravo hrane in pijače. Drsna vrata z žepi ustvarjajo zasebnost in ločitev od salona in fine jedilnice. Glavna kabina Dobrodošli v prostoru, ki vam nudi vse udobje in razkošje doma z neverjetnimi razgledi in eleganco, ki jo najdete na krovu superjahte. Vrhunski materiali in spektakularni pogledi skozi velika okna na obeh straneh poskrbijo, da se to veliko ležišče zdi še večje, kot je. Podrobnosti so do potankosti prilagojene, da povečajo udobje, od prostorne postelje z oblazinjenim vzglavjem do dvojnega sedeža s pisalno mizo in dnevnim prostorom. Ne glede na to, ali želite zasebnost ali pogled na sonce in morje, je to idealen prostor za uživanje v potovanjih katere koli dolžine. Glavni vodja Prostorna in elegantna, glavna glava je fino opremljena zasebna kopalnica s celotnim naborom udobja, vključno z velikodušno uporabo naravne svetlobe ob ohranjanju zasebnosti, marmornim pultom, dvojnim umivalnikom in prho s stekleno kabino. Dizajn, podoben zdravilišču, je oaza prefinjene elegance, ki odlično dopolnjuje vrhunsko razkošje Lazzara UHV 87.

 

Spodnja paluba

Beach Club / Tender Storage

Vodne pustolovščine se začnejo tukaj na spodnji palubi s čudovitim razgledom na krmo, enostavnim dostopom do shrambe valov in z ograjo obdanim prostorom za razpis s plavalno ploščadjo. Skrit stran od dogajanja je lahko tudi zaseben in tih prostor, iz katerega lahko uživate v miru mirnega morja in jasnega neba. Prostori za kapitana in posadko Postavitev vključuje sedežno garnituro in mizo, namensko kapitanovo kabino, kabino za posadko, jedilnico za posadko in glavo posadke. Dostop do razpisnega prostora je skozi zadnja vrata, do glavne palube pa po stopnicah na levo stran. Izkušeno osebje bo cenilo ločeno prho ter pozornost do udobja in funkcionalnosti. Strojnica To je srce jahte Lazzara UHV. Vse komponente in sistemi so bili locirani in nameščeni na način, ki združuje najboljše iz super jaht in gospodarskih ladij. Kot umetniško delo vas bo morda zamikalo, da bi ga občasno obiskali samo zato, da bi si ogledali vse. Ekipa bo cenila pozornost do detajlov, logično in profesionalno napeljavo cevi in ožičenja ter enostaven dostop za vzdrževanje in servis.

 

VIP kabina

Udobje, eleganca in razkošje so združeni v VIP kabini, ki ponuja najboljše za vaše srečne goste. Velika okna, eksotične lesene omare, elegantni detajli in razkošni zaključki zagotavljajo razkošje in udobje, medtem ko zakonska postelja, miza, televizija in veliko dodatnega prostora za shranjevanje zagotavljajo bistvene stvari in še več. Dvoposteljne in enoposteljne kabine za goste Dvoposteljne in dvoposteljne kabine so zasnovane tako, da navdušijo vaše goste z dizajnom in razkošjem superjahte. Umetne omare, eksotične lesene površine, fini kamen in luksuzni okraski so upodobljeni v slogu, ki ga določa mojstrska izdelava za vrhunsko udobje. Vsak ima pisalno mizo, zasebno vzglavje in zakonsko ali dve enojni postelji.

 

Specifikacije:

DIMENZIJE

Skupna dolžina 87′ 26,5 m

Dolžina vodne črte 77’5” 23,61 m

Širina 23’7” 7,2 m

Ugrez 6′ 1,83 m

 

ZMOGLJIVOSTI:

Prostornina goriva 2.770 gal 10.500 lt

Rezervoar za svežo vodo 500 gal 2.000 lt

Rezervoar za črno vodo 475 gal 1800 lt

 

IZVEDBA

Motor (standard) Twin Volvo D11-700 HP Motor (izbirno) Twin Volvo D13-1000 HP

Največja hitrost 16 vozlov

Potovalna hitrost 12 vozlov

 

NAMESTITEV:

Gostje 8 gostov, 4 kabine Posadka 4 posadke, 2 kabini