TEHNIČNI PODATKI:

Največja dolžina trupa 9,86 m

Dolžina trupa 8,58 m

Širina 3 m

Ugrez max.0,49 m *

Višina nad vodno črto 3,21 m *

Teža brez motorja 3530 kg

Izvenkrmni motor max.60 – 115 KM

Notranji motor Diesel S-Drive45 – 80 KM

Rezervoar za gorivo 120-239 l *

Rezervoar za vodo 130-240 l

Rezervoar za odpadke 60 l

Załoga max6 osób

Visoka kabina 1,97 m

Privez / posadka3/6

Kategorija CEC-6

 

BALT 918 TITANIUM je jahta za križarjenje s prostorno dnevno sobo v zgornjem nivoju in prostornim kokpitom z dodatnim prostorom za sedenje. Zasnova jahte je rezultat razumevanja potreb uporabnikov in strank, za katere ni pomembna velikost čolna – temveč njena funkcionalnost, ki izhaja iz dobro premišljenih rešitev in prostora, manevriranja in elegance.

Nered, organiziran kot salon, je svetel, sončen in prijeten tako za krmarja kot za celotno posadko. Takšna ureditev notranjosti združuje udeležence križarjenja in omogoča, da so skupaj, ne glede na dejavnosti. Zastekljen kokpit omogoča občudovanje razgledov in hkrati ščiti pred vetrom in slabim vremenom.

Pod palubo sta 2 udobni spalni kabini, ki se lahko zakleneta. Odlikuje jih polna stojna višina, pa tudi razpoložljivost pohištvenih omar in udobnih ležišč polne velikosti. In vse to so skrbno, prijetno dokončali izkušeni čolnarji ladjedelnice Balt-Yacht. Tudi sanitarna kabina uporabnika ne omejuje – je svetla, ekonomična, prostorna in opremljena z vsemi potrebnimi instalacijami – stranišči, umivalniki, tuši, ogrevanjem in prezračevanjem.

Vodilni koncept pri oblikovanju BALT 918 TITANIUM so bile besede slavnega arhitekta Ludwiga Miesa van der Roheja – »Manj je več«. Naloga je bila ustvariti jahto brez nepotrebnih pristranskih radovednosti in dekorativnih elementov. Oblikovalci so kos nalogi, ustvarili eleganten, brezčasen model, skladen v svojem slogu, očarljiv z uravnoteženimi proporci in preprostostjo šarma.

Dolga neurejena okna skupaj z vitko dolgo streho, končano z nežnim naklonom nad vetrobranskim steklom, ustvarjajo vtis vitkosti in dostojanstva.

 

Balt 918 Titanium EUR offer January 2024

Ta cenik velja do konca meseca januar 2024.