Ta motor s 100 kW je bil posebej izdelan za pogon hitrih motornih čolnov. Z zanesljivo zasnovo z direktnim pogonom, ki zahteva malo vzdrževanja, Deep Blue 100i zagotavlja izjemno zmogljivost z do 2500 vrtljaji na minuto in navorom 390 Nm.

Nista samo moč in zmogljivost tisto, zaradi česar je Deep Blue prvi te vrste. Zmogljivost brez primere v kombinaciji s popolno sistemsko integracijo in revolucionarnimi stopnjami varnosti ločuje Deep Blue od vseh drugih električnih pogonskih sistemov na trgu.

Vse komponente sistema so popolnoma zasnovane tako, da se medsebojno ujemajo in so popolnoma vodotesne. Najsodobnejša tehnologija nadzora s pilotnimi linijami in monitorji izolacije ščiti visokonapetostni sistem pred tveganjem kratkega stika. Iste visoko zmogljive litijeve baterije, ki se uporabljajo za napajanje avtomobilov, napajajo tudi Deep Blue – potem ko smo jih razvili za uporabo v čolnih. Zaradi teh in mnogih drugih varnostnih in zmogljivostnih funkcij je Deep Blue edinstven visokonapetostni pogonski sistem za električne čolne.

In če to ni dovolj – nudimo do 9-letno garancijo na kapaciteto baterije Deep Blue pri zasebni uporabi. Električni pogon čolna ni le zmogljiv in varen, je tudi prava komercialna alternativa, zlasti za težke uporabnike.

Deep Blue 100i 2500 vrt/min – Prednosti:
Deep Blue: prvi visokozmogljivi pogonski sistem v serijski proizvodnji – popolnoma integriran sistem, v katerem so vse komponente zasnovane tako, da se brezhibno ujemajo in da na vodi odlično delujejo skupaj
Celovit koncept, ki je edinstven v smislu varnosti, zmogljivosti in dosega
Deep Blue 100i 2500 rpm je “skobeljnik” na vaši strani
Sledljivost baterije: staranje baterije je pregledno in ga lahko uporabnik kadar koli spremlja v računalniku