Tohatsu štiritaktni zunanji motorj s 115 konjskimi močmi.

178 kg

4-valjni MFS 115, ki ohranja svoj ugled tehnologije Simpliq, ponuja prostornino 1.995 ccm (121,6 cu.in.), medtem ko zgoreva le 38,2 l / h (10,1 gph).

MFS 115 je presegel podatke o zmogljivosti z vsemi drugimi konkurenti – prihajajo s hitrejšo končno hitrostjo, hitrejšim pospeševanjem, večjim razmerjem med navorom in premikom in tišjim od večine konkurentov.

5 let garancije.

Slovenski 22 % ddv je že vključen v ceno motorja.

 

22.jpg

Z izjemnimi podatki o zmogljivosti MFS115 še naprej dobiva novo priznanje. Tohatsu je prvič v industriji ustvaril 4-2-1 Performance Tuned Exhaust, pri čemer je dolžina izpušnih plinov za vsak valj enaka, da spodbuja najboljše zmogljivosti v celotnem območju vrtljajev. Pri tej prvi izvedbi v industriji se izpuh iz jeklenk 1 in 4 kombinira na enega, izpuh iz jeklenk 2 in 3 pa na enega. Ta dva prehoda se nato združita v enega, da se ustvari dodaten sesalnik, ki učinkovito izvleče izpušne pline iz motorja in s tem odpravi motnje izpušnih plinov v primerjavi z običajnim kolektorjem 4 na 1. To je prvi in edini izvenkrmni motor, ki je sprejel ta vodilni dizajn.

CSI AWARD INTL.IMAGE.jpg

Moč motorja KM / hp

115