Več dizajna za vaše dni na krovu
Platforma, ki jo je v celoti zasnovala SCHAEFERjeva inženirska ekipa, se potopi 2 čevlja pod vodno gladino in lahko dvigne do 800 kg, kar je kot nalašč za vodni skuter ali plovilo. Lestev za vkrcanje je elegantno integrirana v platformo in se dvigne, da vam pomaga varno priti nazaj na čoln. Detajli, ki zagotavljajo udobje in eleganco za vaše dni na vodi.

Več prostora, več udobja
Novi Schaefer 770 je revolucija v oblikovanju zunanjosti in notranjosti. Enostopenjska zasnova salona, kuhinje in bara ter zunanjih prostorov z velikimi balkoni povezuje vse na ladji in kar je najpomembnejše – vsakogar z morjem.

Očarljive razlike
Ko govorimo o flybridgeu, mislimo: večji kot je, boljši je. In na Schaeferju 770 je veliko prostora za inovacije. Mokri bar, žar, velika sedežna garnitura za 6 oseb, najsodobnejša komandna postaja in ne nazadnje masažna kad, prepričajo že na prvi pogled.

Ročno izdelana eleganca
Prefinjenost izdelave in izredna pozornost do podrobnosti sta značilnosti vseh jaht Schaefer. Okusno izbrani materiali se prepletajo z napredno izdelavo, rezultat pa je eleganca in prefinjenost za razkošno in prijetno okolje.

Prefinjenost in tehnologija
Krmarjenje jahte Schaefer, opremljene z najnovejšo elektroniko, je kot pilotiranje letala. S ploščami na več dotikov, vožnjo z igralno palico in prefinjenimi senzorji imate popoln nadzor nad čolnom na dosegu roke. Usedite se na Schaefer Yacht in odkrijte koncept sodobnega in enostavnega čolnarjenja.

SPECIFIKACIJE:
maks. dolžina: 23,53 m (77,19′)
maks. širina: 5,91 m (19,38′)
maks. ugrez: 1,65 m (5,4′)
Masa lahkega plovila: 48.000 kg
Razdalja: 7,94 m (26,04′)
Mrtvi kot: 15,6º
Prostornina goriva: 4 450 l (1,175 gal)
Kapaciteta sveže vode: 1600 l (422 gal)
Kapaciteta potnikov (dan): 25
Kapaciteta potnikov (noč): 8+3
Oblikovalec: Marcio Schaefer

 

PDF Katalog