Več dizajna za vaše dni na krovu
Platforma, ki jo je v celoti zasnovala SCHAEFERjeva inženirska ekipa, se potopi 2 čevlja pod vodno gladino in lahko dvigne do 800 kg, kar je kot nalašč za vodni skuter ali plovilo. Lestev za vkrcanje je elegantno integrirana v platformo in se dvigne, da vam pomaga varno priti nazaj na čoln. Detajli, ki zagotavljajo udobje in eleganco za vaše dni na vodi.

Več prostora, več udobja
Dva nova zložljiva stranska balkona zagotavljata 25-odstotno povečanje prostora za zabavo v pilotski kabini. Štiri kabine skupaj s tremi celotnimi nadstropji in zasebnim vhodom v glavni apartma zagotavljajo veliko udobje za lastnika in vse goste.

Ročno izdelana eleganca
Prefinjenost izdelave in izredna pozornost do podrobnosti sta značilnosti vseh jaht Schaefer. Okusno izbrani materiali se prepletajo z napredno izdelavo, rezultat pa je eleganca in prefinjenost za razkošno in prijetno okolje.

Prefinjenost in tehnologija
Krmarjenje jahte Schaefer, opremljene z najnovejšo elektroniko, je kot pilotiranje letala. S ploščami na več dotikov, vožnjo z igralno palico in prefinjenimi senzorji imate popoln nadzor nad čolnom na dosegu roke. Usedite se na Schaefer Yacht in odkrijte koncept sodobnega in enostavnega čolnarjenja.

Certifikati visokega tehničnega standarda
Kot mednarodna referenca pri gradnji jaht Schaefer Yachts izpolnjuje stroge zahteve glede nadzora kakovosti po klasifikaciji NMMA in CE – znani kot najzahtevnejši varnostni ukrepi v industriji. Pri Schaefer Yachts boste vedno našli varnost v kombinaciji z zmogljivostjo pri navigaciji skupaj s prefinjenostjo in vrhunsko obdelavo.

SPECIFIKACIJE
maks. dolžina (vključno s prižnico in ploščadjo): 20,12 m (66′)
maks. dolžina (vključno s platformo): 19,80 m (64,9′)
maks. širina (vključno z zaščitnimi ograjami): 5,05 m (16,6′)
maks. širina (vključno z odprtim balkonom): 6,41 m (21,03′)
maks. ugrez: 1,47 m (4,8′)
Masa natovorjenega plovila: 36.192 kg (79,789′)
Mrtvi kot: 17º
Kapaciteta sveže vode: 960 l (254 gal)
Prostornina goriva: 2 600 l (687 gal)
Kapaciteta potnikov (dan): 18
Kapaciteta potnikov (noč): 8+2
Oblikovalec: Marcio Schaefer

 

PDF katalog