Najnovejši projekt ladjedelnice Odyssey Yachts v segmentu luksuznih motornih jaht. Nastala je na podlagi raziskave pričakovanj uporabnikov Platinum 35 in mnenj strank, ki uporabljajo čartersko ponudbo PerfectSail. Nova Platinum 40 ni samo udobna za uporabo, ampak tudi prostoren salonski kokpit, sodoben dizajn in odlične navtične lastnosti.

Sinonim za luksuz

Platinum 40 je jahta s salonskim kokpitom, kjer je prostor razdeljen na dnevno in nočno cono. Dnevna soba s Hard Topom je obdana s panoramskimi okni. Na voljo je funkcionalna kuhinja z možnostjo vgradnje do 110 l hladilnika, pomivalnega stroja in dodatnih omaric. Uporabno udobje enote dodatno povečata skupna miza in velika sedežna garnitura. Glavna krmarska postaja se nahaja v bivalnem delu. Celota se lahko zapre z integrirano roleto ali zastekljenimi drsnimi vrati. Bivalni kokpit je bil združen s prostorno kopalno ploščadjo s površino do 9 m². Je idealen prostor za sprostitev z možnostjo personalizirane ureditve prostora. Poleg tega je celota lahko opremljena s kabrioletom z mehko streho.

Veliko možnosti gradnje in opreme

Platinum 40 je na voljo v dveh izvedbah: s Hard Top ali Flybridge – z zgornjo palubo za sončenje, kjer je lahko dodatno krmarsko mesto in udobni kavči. Ta rešitev omogoča posadki, da uživa v lepem vremenu in občuduje naravo neposredno s strehe hišnega čolna, krmarju pa doživi jahto iz nove perspektive. Široke krmne kabine, pulti iz koriana, dodatne omarice v kopalnicah, stropna razsvetljava s stikali v pregradah in prostoren rezervoar za gorivo so le nekatere od številnih značilnosti enote. Platinum 40 je opremljen s S-pogonom, ki poveča varnost jahte in dodatno zvočno izolacijo motorja.

Jahta za zahtevne

Platinum 40 je zasnovan za najzahtevnejše kupce, ki cenijo visoko kakovost in ugodno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Jahta je odlična izbira za ljudi, ki iščejo varno in udobno plovilo z veliko sončno palubo in dobrimi navtičnimi lastnostmi.

Platinum 40 ima plitek ugrez in, zahvaljujoč optimiziranim linijam trupa, izjemno učinkovitost na vodi in hkrati zelo dobro manevriranje. Platinum 40 priporočamo kot ladjarsko in čartersko jahto. Popoln je za jezera in morske vode. Platinum 40 pomeni kakovost, podprto z izkušnjami in najnovejšo proizvodno tehnologijo. Izberite svojo sanjsko jahto in uživajte v njej dolga leta.

Tehnične specifikacije jahte Platinum 40

Celotna dolžina11,98 m
Dolžina trupa9,89 m
Širina trupa3,50 m
Ugrez0,65 m
Skupna masa6800 kg
Rezervoar za pitno vodo215 litrov
Rezervoar za odpadno vodo200 litrov
Rezervoar za gorivo240 litrov
Stacionarni motor50 – 115 KM
Priveznih mest6
KategorijaB/C
OblikovalciKrzysztof Smaga, Jacek Daszkiewicz

Neto cena plovila z standart opremo, brez ddvja je 155.000 €

Odysseya-Platinum-Yachts-price-lists-PL-ENG-GER-2024-04