Potrebujete hladen ali topel obkladek? Techni Ice, inovativen izdelek, ki prihaja v lističih debeline navadnega papirja, z namakanjem-hidratacijo omogočite polimerom v vrečki, da zapolnijo praznine v celicah, nato pa vam omogoča zamrzovanje ali segrevanje Techni Ice. vrečko glede na vaše potrebe.

Zasnovan v Avstraliji, je Techni Ice postal velik HIT med ribiči, pohodniki in vsemi zunanjimi navdušenci.

Techni Ice HDR je izdelan iz 4 plasti tanke plastike. Dva zunanja sloja sta izdelana iz zelo odporne plastične komponente, odporne proti obrabi, medtem ko sta notranja sloja izdelana iz komponente, odporne na predrtje, med katerima je polimer. Tudi če vrečko preluknjamo, bo notranja plast zadržala zamrznjen polimer.

Hidracija:

Čeprav so Techni Ices novi, so na voljo v tanjših lističih, ki zahtevajo hidracijo pred zamrzovanjem ali segrevanjem. Če želite aktivirati celice, preprosto napolnite vedro ali umivalnik s toplo vodo; hladna voda bo delovala prav tako dobro kot topla, toda topla je po preteklih izkušnjah najboljša. Rjuho potopite v toplo vodo za približno 90 sekund, medtem jo gubajte in masirajte, dokler ne izstopijo vsi zračni mehurčki. Začel se bo postopek hidracije in celice bodo nabreknile ter bodo pripravljene za hlajenje/segrevanje izdelka.

Vzdrževanje:

Techni Ices so popolnoma pralni in nič se trajno ne prime na zunanjo plastiko. Enostavno ga očistite umazanije, madežev hrane, vonja po ribah in ostankov. Večinoma je hitro izpiranje z vrtno cevjo dovolj hitro, če pa jih želite vrniti v ženino zamrzovalno skrinjo, jih nato operite v kuhinjskem pomivalnem koritu z gobico in jih nato temeljito osušite.

Shranjevanje:

Ko Techni Ice ni v uporabi, ga lahko shranite na sobni temperaturi ali v zamrzovalniku. Priporočamo, da jih, če jih imate v kuhinjski omari, pospravite v plastično vrečko in pustite odprte. Ko potrebujete ledene plošče Techni Ice, preverite, ali jih je treba pred hlajenjem ali segrevanjem navlažiti.

HDR paketi suhega ledu za večkratno uporabo podjetja Techniice vsebujejo patentiran polimer za hrano, ki ga je odobrila FDA. Od ravne plošče do najboljšega suhega ledu na svetu, samo dodajte vodo! Vsaka plošča s suhim ledom Techniice HDR je sestavljena iz 24 štirislojnih celic (tj. 2 notranjih tekstilnih plošč, ki vsebujeta hladilni polimer, in 2 drugih plastičnih plošč z visoko gostoto), zaradi česar je izdelek popolnoma pralen. ➤ Plošče s suhim ledom za večkratno uporabo Techniice je mogoče razrezati na želeno velikost. Odobrene tehnike suhega ledu za večkratno uporabo ➤ za večkratno uporabo zamrznejo pri kateri koli temperaturi, do minus 190°. Nasvet za učinkovitost: za najboljšo učinkovitost priporočamo uporabo enega lista na 7-litrsko kapaciteto ledene škatle.