Dvoslojni STD izdelek s plastiko na eni strani in blagom na drugi je zasnovan za enosmerni transport hrane in pokvarljivih izdelkov, patoloških vzorcev, cepiv itd., ali za dajanje strankam z njihovimi morskimi sadeži, čokolado, sirom itd. toplejših mesecih. Idealen je za transporterje in izvoznike hrane in pokvarljivih izdelkov, patoloških vzorcev in na splošno vseh izdelkov, ki zahtevajo hlajenje in delo v eno smer.
Glavni razlog, zakaj izdelek imenujemo za enkratno uporabo, je ta, da se tekstilna površina pri večkratni uporabi umaže in po tem ne velja za higienično. V določenih okoliščinah se lahko uporablja kot nadomestek za suhi led.
Glavna prednost Techni Ice pred drugimi ledenimi vložki in vložki z gelom je, da ga je mogoče zamrzniti na temperaturo suhega ledu in za razliko od suhega ledu ni razvrščen kot nevarno blago.
Potrebujete hladen ali topel obkladek?
Techni Ice, inovativen izdelek, ki prihaja v lističih debeline navadnega papirja, z namakanjem-hidratacijo omogočite polimerom v vrečki, da zapolnijo praznine v celicah, nato pa vam omogoča zamrzovanje ali segrevanje Techni Ice. vrečko glede na vaše potrebe.
Zasnovan v Avstraliji, je Techni Ice postal velik HIT med ribiči, pohodniki in vsemi zunanjimi navdušenci. Techni Ice HDR je izdelan iz 4 plasti tanke plastike. Dva zunanja sloja sta izdelana iz zelo odporne plastične komponente, odporne proti obrabi, medtem ko sta notranja sloja izdelana iz komponente, odporne na predrtje, med katerima je polimer. Tudi če vrečko preluknjamo, bo notranja plast zadržala zamrznjen polimer.
Hidracija:
Čeprav je nov, je Techni Ice na voljo v tanjših lističih, ki zahtevajo hidracijo pred zamrzovanjem ali segrevanjem.
Če želite aktivirati celice, preprosto napolnite vedro ali umivalnik s toplo vodo; hladna voda bo delovala enako dobro kot topla, toda glede na prejšnje izkušnje je topla najboljša. Rjuho potopite v toplo vodo za približno 90 sekund, medtem jo gubajte in masirajte, dokler ne izstopijo vsi zračni mehurčki. Postopek hidracije se bo zdaj začel in celice bodo nabreknile ter bodo pripravljene za hlajenje/segrevanje izdelka.
Vzdrževanje:
Techni Ice je popolnoma pralen in nič se trajno ne prime na zunanjo plastiko. Enostavno ga očistite umazanije, madežev hrane, vonja po ribah in ostankov.
Večinoma je hitro izpiranje z vrtno cevjo dovolj hitro, če pa jih želite vrniti v zamrzovalnik svoje žene, jih nato operite v kuhinjskem koritu z gobico in nato dobro osušite.
Shranjevanje:
Ko Techni Ice ni v uporabi, ga lahko shranite na sobni temperaturi ali v zamrzovalniku. Priporočamo, da jih, če jih hranite v kuhinjski omari, pospravite v plastično vrečko, ki jo pustite odprto. Ko potrebujete ledene plošče Techni Ice, preverite, ali jih je treba pred hlajenjem ali segrevanjem navlažiti.
HDR paketi suhega ledu za večkratno uporabo podjetja Techniice vsebujejo patentiran polimer za hrano, ki ga je odobrila FDA. Od ravne plošče do najboljšega suhega ledu na svetu, samo dodajte vodo!
Vsaka plošča s suhim ledom Techniice HDR je sestavljena iz 24 štirislojnih celic (tj. 2 notranjih tekstilnih plošč, ki vsebujeta hladilni polimer, in 2 drugih plastičnih plošč z visoko gostoto), zaradi česar je izdelek popolnoma pralen.
➤ Plošče suhega ledu za večkratno uporabo je mogoče razrezati na velikost
➤ Vložki suhega ledu za večkratno uporabo so lažji od enake količine ledu
➤ Vložki suhega ledu za večkratno uporabo trajajo do 6-krat dlje kot enaka količina ledu
➤ Edini v Avstraliji vložki suhega ledu za večkratno uporabo, ki jih je odobrila FDA
➤ Vložki suhega ledu za večkratno uporabo Techniice bodo zamrznili pri kateri koli temperaturi, do minus 190°.
Nasvet za učinkovitost: za najboljšo učinkovitost priporočamo uporabo enega lista na 7-litrsko prostornino ledene škatle.