ZASNOVANO IN IZDELANO NA NORVEŠKEM
Hydrolift P45 je nadaljnji razvoj platforme P42, ki je v uporabi od leta 2016

KO ŠTEJE VSAKA SEKUNDA
Predstavljamo revolucionarni Hydrolift P45 FireFighter. S svojo vsestransko modularno zasnovo jo lahko stranke brezhibno prilagodijo za različne naloge. Trup, pogon in arhitektura temeljijo na preizkušeni platformi P42, ki je v več letih delovanja dokazala svojo zanesljivost.

OPERACIJE VISOKE HITROSTI
Hydrolift P45 FireFighter predstavlja razvoj agilne platforme za plovila, posebej zasnovane za operacije pri visokih hitrostih, pri čemer daje prednost varnosti, funkcionalnosti in stroškom lastništva.

Izdelan kot modularna platforma, P45 omogoča enostavno prilagajanje različnim različicam modelov za gašenje požarov, prilagajanje plovila za posebne namene uporabe ali naloge. Plovilo je mogoče dostaviti kot odprto različico z značilno streho ali s popolnoma zaprtim prostorom za krmiljenje z drsnimi vrati na obeh straneh in zadaj.

IZDELANO NA NORVEŠKEM
Bogata pomorska dediščina gradnje čolnov na Norveškem sega stoletja in posadka Hydrolift ponosno ohranja to tradicijo. Z uporabo njihovega celotnega nabora spretnosti in strokovnega znanja je vsak profesionalni in vrhunski čoln za prosti čas zasnovan, razvit, preizkušen in izdelan v Fredrikstadu na Norveškem.