BF350. BF350 poganja impresiven 60-stopinjski 5-litrski motor V8 s tehnologijo VTECTM (spremenljivo krmiljenje ventilov in elektronski nadzor dviga).

Novi BF350 ponuja nizek hrup in vibracije, hkrati pa zagotavlja nov značilen, bogat zvok in navdušujočo zmogljivost, z vsako funkcijo, ki je zasnovana za izboljšanje izkušnje plovbe. Honda Marine BF350 je na voljo z novim prepoznavnim dizajnom; vitka, enogibna silhueta, ki je harmonična z vodo. Oba dizajna, obdana s srebrno akvamarinsko srebrno ali belo barvo Grand Prix, sta vtisnjena s tridimenzionalnimi kromiranimi logotipi in obrobami, ki ustrezajo močnemu, vrhunskemu videzu. tehnologija Ta 5-litrski motor V8 nudi največjo moč med našimi zunajkrmnimi motorji.

BF350 ponuja Hondin revolucionarni način BLASTTM (Boosted Low Speed Torque), ki zagotavlja takojšnje in močno pospeševanje. Pri stalnih hitrostih bo vklopljen ECOmo, kjer bo sistem za optimizacijo goriva motorja zmanjšal porabo goriva, kadar koli bo to mogoče. Ko je potrebna dodatna moč, bo VTECTM povečal največjo moč in zagotovil pozitiven val pospeška.

Hondina tehnologija VTECTM zagotavlja edinstveno mešanico moči, navora in učinkovitosti, ki optimizira zmogljivost v celotnem območju višjih vrtljajev.

VTECTM je že preizkušen na izvenkrmnih motorjih BF250, 225, 150 in 100 HP.

Zasnovan za izvedbo Honda Marine BF350 se ponaša z več pametnimi funkcijami, namenjenimi izboljšanju uporabniške izkušnje in izboljšanju enostavne uporabe, vključno s tempomatom, omejitvijo nagiba in podporo za trim. Funkcija tempomata zagotavlja nemoteno delovanje z razširitvijo prilagodljivega razpona hitrosti običajne funkcije nadzora vožnje s panulo. Na zaslonu izberite tempomat in po želji prilagodite hitrost na krmilni glavi.

Honda BF350 ima nastavljiv senzor omejitve nagiba, da se izognete prekomernemu nagibanju pri priklopu. Pritisnite gumb in motor se samodejno nagne na vnaprej nastavljen kot, da preprečite praske ali poškodbe čolna ali motorja. Samodejni nagib omogoča lastnikom samodejni polni nagib z dvojnim pritiskom na gumb. Support Trim ima tri prilagodljive prednastavitve za samodejno uravnavanje motorja, da se hitreje zglisira in hkrati izboljšate porabo goriva. Vgrajeni senzor O2 spremlja razmerja zrak/gorivo, meri vsebnost preostalega kisika v izpušnih plinih in optimizira učinkovitost zgorevanja. Tako Trim Support kot senzor O2 sta zasnovana za optimizacijo porabe goriva brez ogrožanja zmogljivosti motorja.

Izvenkrmni motor V8 spremlja popolnoma nov krmilnik BF350.

Krmilnik je na voljo v ergonomski obliki, ki podpira različne prijeme in operacije, ima intuitivno večfunkcijsko ploščo s 5 gumbi in dobro viden indikator nevtralnega položaja, vse izboljšano z usnjeno strukturo za izjemno udobje. Lastniki z vgrajenim DBW (Drive By Wire) imajo natančen elektronski odziv motorja za nadzor več motorjev z eno samo ročico, kar zagotavlja preprosto upravljanje za gladko plovbo brez stresa.

 

Moč motorja KM / hp

350