Domina 42 Walkaround,

oblikovana ispod svinčnika oblikovalca jaht Marco Seri in lastnikov ladjedelnice. Zasnovana je tako, da ima športen videz, ne da bi izpustili ergonomsko študijo za varnost uporabe čolna. Varnost tudi zaradi zelo visoke hitrosti, ki jo ta čoln lahko doseže, zahvaljujoč skrbni hidrodinamični študiji globokega V trupa. Domina 42 Walkaround se lahko obrne proti morju tudi v neugodnih razmerah.

Značilnost notranjosti Domina 42 Walkaround je preprosto prepoznavna z besedo »po meri«. Ladjedelnica je sposobna sprejeti vse zahteve naročnika za uresničitev njegovega stila. Materiale, oblazinjenje in dodatke izbira stranka po meri svojih sanj.

 

Garderobne omare z obešalniki Loputa iz pleksi stekla (1) Laminatni zaključki pohištva LED stropna razsvetljava Stikala za luči (4) Jedilni kotiček z lastniško zakonsko posteljo Pohodna površina prekrita z vinilom 220V vtičnice (2) Vhodna lestev v kabino Strop prekrit z vinilom Servisna baterija 180A (4) Akumulatorji za zagon motorja (3) 40A avtomatski polnilnik baterij (skupaj z vtičnico in kablom) 12V led osvetlitev 12V tlačni sistem sveže vode 12V električni sistem Merilnik goriva in H2O Akumulator vzporedno s stikalom servis/motor Avtomatske drenažne črpalke (2) Pristaniška vtičnica 30A 230V 50Hz s kablom 230V vodoodporna vtičnica v pilotski kabini Notranja stikalna plošča odklopnika Sistem katodne zaščite z anodami in cinki Baterijsko stikalo Baterijski voltmetri in ampermetri 220V/12V