V ponudbi preko 200 različnih novih plovil.

 

Viking 550 HT je morski čoln, zgrajen na osnovi istega trupa kot V-550, z odprto kabino za nevihte in standardno opremljen, da vam omogoča preprosto izbiro nadaljnjih ribolovnih točk. Če zapremo premčni del kokpita in tja namestimo vse instrumente, dobimo na zadnji strani čolna prost prostor, kar nam omogoči boljši dostop do bokov. Osnovna oprema je bogatejša kot pri drugih različicah V-550.

Ta vrsta plovila že mnogo, mnogo let uspešno služi ribičem v zahtevnih skandinavskih obalnih vodah. Odločili smo se, da preizkušene ideje in lastnosti takšnih enot prevedemo v popolnoma novo zasnovo in konstrukcijo, ki temelji na najnovejših tehnoloških rešitvah in ustvarimo uresničitev ribiških sanj.

Nepotopljiva, popolnoma varjena (dvostranski zvari), na udarce odporna aluminijasta konstrukcija, možnost praktične in udobne uporabe njenih prednosti na morju do 5 ribičev hkrati, široka, popolnoma ravna tla kokpita, visoke, varne stranice, prostorne omarice , obsežna standardna oprema, stabilnost na vodi in trdna 4 mm debela aluminijasta pločevina so značilnosti Vikinga 550.