V ponudbi preko 200 različnih novih plovil.

 

Ta vrsta plovila že mnogo, mnogo let uspešno služi ribičem v zahtevnih skandinavskih obalnih vodah. Odločili smo se, da preizkušene ideje in lastnosti takšnih enot prevedemo v popolnoma novo zasnovo in konstrukcijo, ki temelji na najnovejših tehnoloških rešitvah in ustvarimo uresničitev ribiških sanj.

Seznam možnih dodatkov je tukaj omejen le z nosilnostjo (odvisno od vgrajenega motorja je ta cca. 600 kg). To dejstvo smo izkoristili in za vas pripravili različne izvedbe, naše standardne predloge, nadgradnje čolnov Viking 550. To so V-550, V-550 C in V-550 HT.

Z izbiro čolna Viking 550 ste lahko prepričani, da kupujete izjemno ribiško prilagojeno enoto, idealno za obalne vode, tako za globoki kot ribolov s panulo. Viking 550 je čoln, ki vas ne bo pustil na cedilu niti v zelo težkih razmerah.

Zaradi svoje stabilnosti in prostornega kokpita je Viking 550 odličen čoln tudi za službe, kot so policija, gasilci, ribiči in druge ustanove, ki potrebujejo hiter in močan aluminijast čoln.

Nepotopljiva, popolnoma varjena (dvostranski zvari), na udarce odporna aluminijasta konstrukcija, možnost praktične in udobne uporabe njenih prednosti na morju do 5 ribičev hkrati, široka, popolnoma ravna tla kokpita, visoke, varne stranice, prostorne omarice , obsežna standardna oprema, stabilnost na vodi in trdna 4 mm debela aluminijasta pločevina so značilnosti Vikinga 550.