Popolna kombinacija prostora in udobja.
Vemo, kako radi ste na prostem. Zložljivi stranski balkoni naših čolnov so bili zasnovani tako, da kar najbolje izkoristijo krmni del, tako da je paluba popolnoma ravna z varnostjo in udobjem ter razširi prostor na krovu za vaš užitek na morju.

Lepota in prefinjenost.
Z neprimerljivimi inženirskimi in arhitekturnimi rešitvami velika okna Schaeferja 510 GT omogočajo obilo naravne svetlobe, ki prinaša tisto, kar je najbolj dragoceno za vaša potovanja – pogled na morje.
Schaefer 510 GT očara s svojo lepoto, vsestranskostjo in visokim razkošjem za nedvomno prisotnost.

Luksuzen dizajn za vaše dni na krovu.
Schaefer Yachts in Pininfarina, ki si delita vrednote, kot sta nenehno iskanje izboljšanega dizajna in inovacij, ponovno sodelujeta pri zagotavljanju najbolj izpopolnjenega izdelka na navtičnem trgu.

Navigacijska tehnologija.
Ker je jahta Schaefer opremljena z najnovejšo navigacijsko opremo, je upravljanje jahte preprosto. S ploščami na več dotikov, vožnjo z igralno palico in prefinjenimi senzorji imate popoln nadzor nad čolnom na dosegu roke. Vkrcajte se na jahto Schaefer in odkrijte koncept enostavnega čolnarjenja.

Združujemo najsodobnejše poteze navtičnega trga v Braziliji s stilom in prefinjenostjo priznanega italijanskega oblikovalskega studia. Sodoben dizajn, izvrstna končna obdelava in udobje njegove prostorne okolice modela 510 GT vam v kombinaciji s priznano navigacijo Schaeferja prinašajo vrhunsko izkušnjo na morju, kjer vaši najboljši trenutki šele prihajajo.

SPECIFIKACIJE
maks. dolžina (vključno s prižnico in ploščadjo): 15,82 m (51,9′)
maks. širina (vključno z zaščitnimi ograjami): 4,36 m (14,3′)
maks. ugrez: 1,26 m (4,1′)
Masa lahkega plovila: 18.300 kg (40.344 lb)
Mrtvi kot: 17°
Kapaciteta sveže vode: 470 l (124 gal)
Prostornina goriva: 1300 l (343 gal)
Vgrajeni agregati: 1 x 11,5 kW
Razdalja: 5,18 m (17′)
Kapaciteta potnikov (dan): 16
Kapaciteta potnikov (noč): 6+1
Oblikovalec: Pininfarina / Marcio Schaefer

* Preizkusi izvedeni v ravni vodi, brez pretiranega vetra, brez barve proti obraščanju ter s čistim trupom in propelerji. Na testu sta bila uporabljena motorja 2 x Volvo Diesel IPS 600 (D6 435 KM).

** Podatki o največji hitrosti in potovalni hitrosti ter porabi goriva in trajanju potovanja so odvisni od pogojev obremenitve na krovu, temperature okolja, tlaka okolja, cevi za gorivo, stanja morja, toka, stanja dna trupa in krmnega pogona, osi, propelerjev. Še vedno lahko obstaja odstopanje v višini 7 %.

 

PDF katalog