QX650

Dolžina: 625cm
Širina: 250cm
Teža: 1250kg
Posadka: 8 oseb
Maksimalna moč motorja: 200KM

A1 certifikat.

 

Motorni čoln QX650 je odlična izbira za ljubitelje sprostitve na vodi, daljših izletov, pa tudi sprostitve z družino ali prijatelji. Popoln za celinske vode, kot tudi za obalne morske vode. Ima udobje veliko večjih in dražjih čolnov. Zasnovan je bil po številnih posvetovanjih z našimi strankami, da bi izpolnil pričakovanja tudi najzahtevnejših ljudi. Čoln je zelo udoben, funkcionalen in prostoren. Na svoji palubi lahko sprejme 8-člansko posadko.

Čoln izstopa od drugih čolnov v tem obsegu dolžine trupa, saj ima prostorno kabino s prostorom za spanje dolžine 2 metrov za 4 osebe. Poleg tega boste našli tudi majhno kuhinjo s hladilnikom, pomivalnim koritom in majhnim štedilnikom.
Ločeno stranišče je tako funkcionalno, da ga lahko udobno uporablja tudi do 2 metra visoka oseba. Opremljen tudi z umivalnikom in praktično omarico.

Zahvaljujoč strukturi trupa je čoln zelo stabilen, manevriranje pa izredno enostavno tudi v težkih razmerah na morju. Z opremljanjem tega modela čolna z motorjem z močjo 200 KM so zagotovljena zabava in nepozabna čustva.