Nista samo moč in zmogljivost tisto, zaradi česar je Deep Blue prvi te vrste. Zmogljivost brez primere v kombinaciji s popolno sistemsko integracijo in revolucionarnimi stopnjami varnosti ločuje Deep Blue od vseh drugih električnih pogonskih sistemov na trgu.

Vse komponente sistema so popolnoma zasnovane tako, da se medsebojno ujemajo in so popolnoma vodotesne. Najsodobnejša tehnologija nadzora s pilotnimi linijami in monitorji izolacije ščiti visokonapetostni sistem pred tveganjem kratkega stika. Iste visoko zmogljive litijeve baterije, ki se uporabljajo za napajanje avtomobilov, napajajo tudi Deep Blue – potem ko smo jih razvili za uporabo v čolnih. Zaradi teh in mnogih drugih varnostnih in zmogljivostnih funkcij je Deep Blue edinstven visokonapetostni pogonski sistem za električne čolne.

In če to ni dovolj – nudimo do 9-letno garancijo na kapaciteto baterije Deep Blue pri zasebni uporabi. Električni pogon čolna ni le zmogljiv in varen, je tudi prava komercialna alternativa, zlasti za težke uporabnike. Preklopite na polno električno energijo!

Deep Blue i 1200 rpm – Prednosti:
Deep Blue: prvi visokozmogljivi pogonski sistem v serijski proizvodnji – popolnoma integriran sistem, v katerem so vse komponente zasnovane tako, da se brezhibno ujemajo in da na vodi odlično delujejo skupaj
Celovit koncept, ki je edinstven v smislu varnosti, zmogljivosti in dosega
Deep Blue i 1200 rpm vas bo močno in varno popeljal čez vodo
Na voljo kot 25 kW (ekvivalent 40 KM) ali 50 kW (ekvivalent 80 KM), odvisno od zahtev
Sledljivost baterije: staranje baterije je pregledno in ga lahko uporabnik kadar koli spremlja v računalniku