Cruise motorji so električni izvenkrmni motor izbire za motorne čolne, gumenjake in komercialne uporabnike. Vsi sistemi Cruise imajo vgrajen GPS z vgrajenim računalnikom in zaslonom s hitrostjo in vhodno močjo, stanjem napolnjenosti in preostalim dosegom, s kompaktnim, nizkim uporom in lahkim stebrom z napredno zasnovo spiralnih zobnikov.

Cruise 3.0 je 24-voltni izvenkrmni motor s šestimi konjskimi močmi, ki je idealen za trupe z izpodrivom do 3 tone ali jadrnice do 30 čevljev.

Z eno samo litijevo baterijo Power 24-3500 vam ta lahki e-pogon omogoča več kot eno uro delovanja s polnim plinom in deluje ves dan pri nižjih hitrostih.

Potrebujete večji doseg ali hitrost? Dodate lahko do 8 baterij Power 24-3500 za več shranjevanja energije. Modeli Cruise 3.0 R so najbolje združeni z daljinskim plinom 1918-00 ali nadgrajenimi aluminijastimi dušilci po vaši izbiri (naprodaj ločeno).

Cruise 3.0 R – Prednosti:
Visoko učinkovit izvenkrmni motor s 3000 W vhodne moči, kar ustreza bencinskemu izvenkrmnemu motorju s 6 KM
Združite se s Power 24-3500 za najboljšo zmogljivost in natančno funkcionalnost dosega/časa delovanja
Model R vključuje daljinsko krmilno ročico za uporabo s standardnimi industrijskimi krmilnimi sistemi
Vaša izbira dušilke: standardna dušilka 1918-00 ali dodajte dušilko TorqLink (potreben je prehod)
Robusten steber z vgrajeno plavutjo – dodatna zaščita pri nasedanju
Aluminij najvišje kakovosti, odporen na morsko vodo, za dolgo življenjsko dobo, tudi v najtežjih pogojih
Celovita galvanska zaščita pred korozijo s skrbnim usklajevanjem vseh materialov in natančno izolacijo materialov z različnimi elektrokemijskimi lastnostmi – ladje z anodnim kompletom za sladko in slano vodo
Združljiv tudi z baterijami drugih proizvajalcev (24-voltnimi), vendar je potrebno skrbno ujemanje z zahtevami glede moči motorja – baterija Power 24-3500 je zelo priporočljiva