Električna emajlirana pečica Candy se ponaša z 8 načini gretja. Za popolno peko poskrbijo tudi številne napredne funkcije. Odlikujejo jo steklena vrata, ki so tudi v času delovanja pečice varna na dotik. Pečica s prostornino 65 litrov je izdelana iz nerjavečega jekla ter stekla na vratih. Vgradna pečica je izredno kakovostna in praktična s funkcijo Cook Light pa omogoča pripravo bolj zdrave hrane z manj maščobami. Upravljanje pečice poteka preko dveh pogrezljivih gumbov, izbrane možnosti pa so vidne na zaslonu na dotik.

  • Čiščenje notranjosti s pomočjo pare.
  • Otroška varnostna ključavnica.

Načini gretja

Raznoliki programi in funkcije pečici zagotavljajo enostavno in zdravo pripravo jedi.

Manj uporabe maščob

Cook Light funkcija omogoča bolj zdravo pripravo živil z manj maščob.

Sočno pripravljene jedi

Kombinacija žara z ventilatorjem in pulzno kroženje poskrbita, da so jedi navzven hrustljave a v notranjosti ohranijo vlago in sočnost. Jedi so tako pripravljene v najkrajšem času in odličnega okusa.

Okusna peka mesa

Način gretja z uporabo spodnjega in zgornjega grelca z ventilatorjem poskrbi za odlično porazdelitev toplote, ki je ključna za odlično pečeno perutnino, kruh in ribe. Večstranska pečica ponuja tudi tradicionalen način pečenja, ki je več kot odličen za peko divjačine, jagnjetine in drugih hrustljavo zapečenih jedi, npr. piškotov, jabolk.

Pica z okusom kot iz krušne peči pripravljena v domači kuhinji

Z izbiro programa za kroženje toplote bo priprava pice v domači pečici zelo enostavno kuhinjsko opravilo. Kljub temu, da je pica pripravljena v domači kuhinji, pa bo njen okus tak kot če bi jo pekli v pečici na drva.

Jedi iz žara

Funkcija infra žara je primerna za peko srednje debelih in tanjših kosov mesa, kot so klobase in zrezki. Naj zadiši po žaru tudi pozimi in kar iz vaše kuhinje.

Hitro odtaljevanje

Spodnji in zgornji grelec se vklapljata s presledki, med tem pa deluje tudi ventilator. Samodejno je predhodno že nastavljena temperatura 40 °C, ki pa je med postopkom odtaljevanja ni mogoče spreminjati. Funkcija poskrbi za odtaljevanje živil pred pečenjem.

Enostavno čiščenje pečice

Poseben sistem Aqua Activa zagotavlja povsem preprosto čiščenje notranjosti pečice. Deluje na osnovi pare, ki učinkovito odstrani vso trdovratno maščobo. Vse kar potrebujete storiti je, da v vdolbino na dnu pečice vlijete 300 ml destilirane vode. Z izbiro programa Aqua Activa se bo pečica segrevala 30 minut pri 90 °C. Po končanem delovanju programa površino obrišite z vlažno krpo.

Priložena oprema

  • Nizek pekač
  • Pekač za peko mesa

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKA CANDY
VRSTA VGRADNE PEČICE VGRADNA PEČICA
BARVA BELA
PROSTORNINA 70 L
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
VRSTA PEČICE VENTILACIJSKO
ENERGIJSKI RAZRED A+
ZASTEKLITEV VRAT TROJNA
NAČIN ČIŠČENJA AQUACLEAN
GARANCIJA 2 LETI
ŠIRINA 59,5 CM
GLOBINA 54 CM
VIŠINA 59,5 CM
POVEZLJIVOST WI-FI NE