TEHNIČNI PODATKI:

Skupna dolžina 10,60 m

Dolžina trupa 9,05 m (9,5 m)*

Največja širina 3 m

Največji ugrez trupa 0,64 / 0,70 m*

Višina nad vodno črto 2,85** / 3,50 m

Motor zunanji 25 – 150 KM izključno samo Mercury znamka.

S-drive dizel vgrajeni motor 27 – 60 KM

Teža čolna z motorjem 4000 – 4200 kg

Rezervoar za gorivo 120 – 190 l

Rezervoar za vodo 240 l

Rezervoar za odpadke 120 l

Največ posadke 10 ljudi

Ležišča 7 oseb

 

SunCamper 35 je popoln čoln za čarter in rekreativna družinska križarjenja za do 10 oseb (dan). Nastal je na podlagi osmih let izkušenj v proizvodnji svojega predhodnika – priljubljenega SunCamperja 30. SunCamper 35 izstopa s svojim modernim, edinstvenim dizajnom, hidrodinamično dovršenim trupom, neverjetno prostorno notranjostjo, majhnim ugrezom, varčnimi stroški, odlična kakovost materialov in izdelave.

BROŠURA

UDOBJE IN PROSTOR
Velik funkcionalen kokpit z mizo in številnimi udobnimi sedeži, fly bridge (sonč in opcijsko drugo krmilno mesto), uporabna premčna klop, lahek in prostoren salon z dobro opremljeno kuhinjo, dvema udobnima kopalnicama in sedem spalnih mest s polno stojne višine (trije v luksuznem glavnem ležaju, dva v zadnji in dva v dnevni sobi). Vse to naredi SunCamper 35 ekskluziven z visoko stopnjo udobja.

VARNOST
Velika steklena okna in krmna drsna vrata zagotavljajo odlično vidljivost na vseh straneh, bočna drsna vrata pri krmilnem prostoru pa bo krmar zagotovo cenil, ko pride ob bok ali privez. Potovalno hitrost, pa tudi moč, potrebno za zaščito pred slabim vremenom ali težkimi razmerami na vodi, bodo zagotavljali izvenkrmni motorji Bigfoot do 115 KM, stacionarni motorji in originalna oblika trupa z zelo majhnim hidrodinamičnim uporom. Zaradi varnosti so okoli celotnega čolna nameščeni ročaji.

ODLIČNA MANEVRANOST IN STABILNOST PRI ODRŽANJU TEČAJA
Dobimo ga zahvaljujoč izvenkrmnemu motorju v kombinaciji s premčnim potisnikom in posebno oblikovanimi kobilicami. Posebno oblikovane kobilice hkrati ščitijo dno in propeler motorja pred trkom s podvodnimi ovirami.

UDOBEN DOSTOP DO ZEMLJISTA
Nizka desna, zadnja ploščad, premčna vrata z majhno ploščadjo in majhnim ugrezom omogočajo enostaven pristop do brežin ali plaž tako s premca kot s krme.

ODKRIVANJE VSE PLOVNE VODE
SunCamper 35 bo vašo družino in prijatelje popeljal na nepozabno potovanje po težko dostopnih mestih zaradi: majhnega ugreza, omejene širine čolna – 3 m (ozke zapore in kanali), optimalne višine nad vodno črto 3,5 m; 2,9 m po postavitvi signalnega droga ali le 2,55 m po demontaži strešne ograje in ograje ter polaganju manjšega jambora za nizke mostove.

VARIABILNOST POGONOV
SunCamper 35 lahko poganjajo izvenkrmni motorji Bigfoot z močjo od 25 do 115 KM. Za mirna jezera, kanale in reke s šibkim tokom zadostuje motor s 25 KM, da doseže 13 km/h. Za vožnjo hišnega čolna brez dovoljenja so priporočljivi motorji Bigfoot do 50 KM, ki omogočajo doseganje hitrosti do 15 km/h. Z motorjem Bigfoot z močjo 100 ali 115 KM je mogoče doseči hitrost polplaniranja približno 25 km/h.

Poleg priporočenega izvenkrmnega motorja lahko SunCamper 35 poganja obrnjeni stacionarni dizelski motor z jadrnim pogonom do 60 KM.

Poleg tega najnovejša tehnologija omogoča uporabo elektromotorjev ali hidravličnega pogona.

GOSPODARSTVO
Z optimalnim motorjem 50 KM in varčno hitrostjo 10 km/h je poraba goriva le 2,5 – 3 l/h.

ENOSTAVNI KOPENSKI TRANSPORT (NI POTREBEN PILOT)
Možno je zaradi zmerne velikosti plovila: širina 3m – višina 4m (na prikolici tovornjaka) – teža do 3,8 tone.