Najvišja kakovost
Predstavljeni kompresor je bil v celoti izdelan v Italiji podjetja GGA S.R.L. To je zagotovilo za najkakovostnejše materiale in odličen standard izdelave.

Namen
Izdelek je idealen za vse aplikacije, ki zahtevajo uporabo pnevmatskih komponent. Kompresor je idealen za vulkanizacijo in garaže.

Odlična zmogljivost
Velik rezervoar in močna dvojna batna črpalka (ki jo poganja jermenska enota) zagotavljata stalen dostop do stisnjenega zraka. Poleg tega ima enota zelo tiho črpalko, ki učinkovito odvaja toploto, vsi pogonski sestavni deli pa so zasnovani za odlično zanesljivost.

Učinkovitost delovanja
Kompresor temelji na dvo batni črpalki. Zahvaljujoč litinskemu cilindru s širokim rebrastim delom komponenta zelo dobro prevaja toploto.

Udobje pri delu
Enolitino ročično gred odlikuje odlično ravnotežje. Poleg tega zelo učinkovit zračni filter s posebnim sistemom pretoka zraka zmanjšuje hrup.

Potrdila
Potrditev najvišje kakovosti izdelka je certifikat CE. Kompresor je opremljen tudi s komponentami s certifikatom TÜV, kar potrjuje njegovo odlično delovanje in najvišjo varnost.

Koda izdelka
16-01-10

Število batov       2.
Dovod zraka        320 l / min
Vrtljivi navor      1570 vrt./min
Moč motorja       2,2 kW (3 KM)
Vir energije         400V (3x230V 50Hz)
Največji tlak         10 Bar
Kompresijska razmerja    1

Mere                                          128 x 44 x 93 cm
Prostornina rezervoarja         150 L