Pralno-sušilni stroj PerfectCare 700 perilo opere in posuši le z enim priročnim programom suho-suho. Sistem DualCare zazna vrsto in težo perila, nato pa nastavi temperaturo in gibanje bobna za izjemno nego vsakega kosa perila. Tako oblačila dalj časa izgledajo kot nova in so takšna tudi na otip.

  • 7kg opere-5kg posuši.
  • Dodanje pare in parni program za osvežitev.
  • Caredrum-gladek vzorec bobna.

Naš sistem DualCare prilagodi cikle glede na vrsto tkanine in skupno težo. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila. Poživite svoja oblačila z našim parnim sistemom SteamCare s programom FreshScent. Za osvežitev oblačil lahko uporabite paro in s tem prihranite več kot 40 l vode na cikel, hkrati pa zmanjšate zmečkanost oblačil in potrebo po likanju. Za dodatno svežino pa preprosto dodajte dišavo.

*Uporabite paro za osvežitev oblačil in prihranite več kot 40 l vode na cikel, testirano na 1 kg občutljivih oblačil z uporabo programa FreshScent v primerjavi z uporabo programa Delicates. Naš sistem SensiCare stehta vsako količino perila in samodejno prilagodi program, tako se vaša oblačila perejo ustrezno dolgo. Na ta način preprečite prekomerno pranje in poskrbite, da perilo dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip. MixCare vam prihrani čas in energijo, ko želite oprati mešano perilo do 5 kg. Pri pranju in sušenju ali samo sušenju funkcija UltraWashDry prilagodi čas in porabo energije količini perila. Pri pranju opere pri 30 °C in samo v 69 minutah. Boben Care odlikuje izboljšan vzorec, ki spominja na blazino in ki omogoča gladko drsenje oblačil. Privzdignjeni vzorec ustvari tanek vodni sloj, ki med pranjem pokrije luknje. S tem za vaše tkanine zagotovi še nežnejšo izkušnjo pranja.

Blagovna znamka ELECTROLUX
ZMOGLJIVOST PRANJA 7 KG
ZMOGLJIVOST SUŠENJA 5 KG
ŠIRINA 59,7 CM
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJE E
ENERGIJSKI RAZRED CIKEL PRANJA B
PORABA ENERGIJE CELOTNI CIKEL 325 KWH/100 CIKLOV
PORABA ENERGIJE CIKEL PRANJA 52 KWH/100 CIKLOV
GARANCIJA 2 LETI
TRAJANJE PROG. CELOTNI CIKEL 3:25 H : MIN
TRAJANJE PROGRAMA CIKEL PRANJA 6:20 H : MIN
RAZRED EMISIJE HRUPA B
NAČIN POLNJENJA POLNJENJE SPREDAJ
ZAMIK VKLOPA DA
EMISIJA HRUPA CIKL OŽEMANJA 75 DB
PORABA VODE CELOTNI CIKEL 67 L
PORABA VODE CIKEL PRANJA 41 L
GLOBINA DO 50 CM NE
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
VIŠINA 84,7 CM
AQUASTOP TEHNOLOGIJA DA
GLOBINA 55,1 CM