NEREA Yacht – NY24

Projekt

Nerea Yacht, mlada italijanska jahting družba, temelji na pomembnih izkušnjah in mojstrstvu Daria Messina, ki že dvajset let deluje v industriji plovil.
Strast je spočetje

Novi NY24 predstavlja prvi korak k odličnemu rezultatu, ki sledi vznemirljivi raziskavi, ki temelji na ljubezni do morja, brezmerni strasti do italijanskega sloga in želji po ustvarjanju čolna, kot da je umetniško delo.
Geneza,
ideja, okus za popoln dizajn. Spomini, izdelava in tehnologija.

Podpisana italijanska oblikovalca Alessio Battistini in Davide Bernardini iz ideaeITALIA, je NY24 eleganten dnevni križar, ki je izhajal iz kreativne ideje in zgrajen s sodelovanjem izjemne tehnične ekipe. Obrt je zelo personaliziran in je narejen s pozorno skrbnostjo, slogovnimi raziskavami in proizvodnimi značilnostmi po meri narejenih oblačil, da postanejo po meri ustvarjanje.
Dario Messina: krojač morja

Zgodnja dvajseta leta: ravno v svojih dvajsetih letih se Dario, ki ima zelo dinamično osebnost, preseli od tam, kjer se je rodil, v Trapani na otoku Siciliji,

da bi dosegel regijo Marche, kjer ga nekateri prijatelji uvajajo v posel jaht.

NY24 združuje izpopolnjenost, vsestranskost, harmonijo oblik, barv, bogastvo materialov in tehnologije, sintezo, ki ponuja neprimerljivo ekskluzivnost.

Z dolžino 7,35 metra NY24 združuje sodoben, a brezčasen dizajn, veliko uporabnost prostorov in izjemno plovnost, s čimer zadovolji najzahtevnejšega in najzahtevnejšega lastnika, ki išče kompaktno plovilo, a ne za to, ostane neopažen.

Kokpit je lahko opremljen z dvema hladilnikoma s predali, skritim umivalnikom in štedilnikom, ki zagotavljata družabno zabavo.

Srce jadrnice je vsekakor bivalni del v osrednji pilotski kabini, s fino pretvorljivo jedilnico, kjer se spuščanje mize ta prostor spremeni v vabljiv, razširjen prostor za sončenje.
MORJE JE ŽIVI OKVIR

Zahvaljujoč natančni preučitvi razmerij je oblikovalcem uspelo dobiti zelo prostorne notranje prostore v dolžini le 7,35 metra. Pravzaprav pod palubo NY24 ponuja kabino z velikim kavčem za zabojnike – kabrioletom z dvojnim ležiščem – zaprto toaletno nišo in zelo prijazno okolje, ki zagotavlja udobno bivanje na krovu ves dan in po želji tudi ponoči.

Udobje zagotavljata tudi avdio video sistem in naravna svetloba, ki pluje v kabini, zahvaljujoč dvema dolgima oknoma na straneh. Osrednja steklena loputa z dvojnimi drsnimi vrati omogoča zelo enostaven dostop v kabino in prispeva k razpršeni svetlosti pod palubo.

Izberite med neskončno paleto barv in materialov, zmešajte in se ujemajte z vašimi najljubšimi slogi, da oživite svojo osebno različico jadrnice.

Izberite Nerea.
Svojo jahto

NY24 je bil oblikovan in zgrajen v objektih Nerea Yacht v bližini Fano. Regija Marche se ponaša z eno najbolj spoštljivih jahtnih industrij na svetu, z visoko specializiranimi obrtniki in neprimerljivim znanjem. Nerea Yacht je čoln boutique, navtični laboratorij, v katerem je narejena vsaka nova plovba.

GT

Brezčasna zasnova. Čiste linije, udobje na krovu in vrhunske zmogljivosti podjetja NY24 so čoln najboljša izbira v svojem razredu.

Deluxe

V tej različici so na voljo najboljše in najbogatejše rešitve, da bo vaša izkušnja na krovu nepozabna:
edina omejitev je vaša domišljija.

Limuzina

Ta popolnoma prilagodljiva razpisna postavitev je zasnovana tako, da zadovolji najzahtevnejše lastnike superjahtov. Zahvaljujoč svoji višini, ki je ostala nizka, lahko zlahka vstopi v katero koli razpisno garažo.
NY24 je lepota za vožnjo in veselje do vožnje.

 

Idealen za preživljanje dneva na morju z družino ali prijatelji v popolnem sprostitvi in ​​varnosti, NY24 je kot nalašč tudi razburljiv razpis za super jahte.


GLAVNI TEHNIČNI PODATKI:


(LOA) Skupna dolžina: 7,35 mt
Največji žarek: 2,50 mt
Globina pod propelerji: 0,50 mt
Prostornina brez tovora: 2,8 tone


Motor (STD): 1 x dizelski Volvo Penta D3 220 / DPS HP + Aquamatic DP-H duoprop
Motor (OPT): 1 x dizelski Volvo Penta D4 300 / DPH HP + Aquamatic DP-H duoprop


Največja hitrost: 32 kn
Križarljiva hitrost: 25 kn
Prostornina rezervoarja za gorivo: 250 lt
Kapaciteta rezervoarja za vodo: 60 lt
Certifikacijski moduli: CE kat. B / C
Vrsta trupa: Načrtovanje V – mrtva meja 18,5 °


Builder: NEREA YACHT
Oblikovalec: ideaeITALIA

Izvrsten italijanski dizajn in napredna tehnologija podjetja NY24 ni omejen na estetske in funkcionalne lastnosti, podjetje je občutljivo tudi na ekološka vprašanja.

Zato je bil za dodelavo čolna izbran inovativen material, imenovan Oltremateria: na vodni osnovi, ponovno odporen na dihanje, odporen proti zmrzali, odporen, prožen, recikliran, brez cementa, epoksidnih smol in zato v popolnem spoštovanju okolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herewith attached is the price list with all the available accessories for the two versions, Deluxe and GT.

We also offer a Limo version .

Attached is also a short description of the three variants.

At the moment we are building 2 units  and count to organize sea tests in the water within one month time.

Click on the following link to see the digital brochure, a further package of pictures, videos and general info:

https://www.dropbox.com/sh/gtq7zsi4vr0uyow/AABGRc0EnRSxUxJi81DtzvNea?dl=0

 

The, as per your request, at this link you can find some specific pictures of the cabin: https://www.dropbox.com/sh/6eskq4t3tkuoxju/AAAI4OXkxaLuWKMklrNS0Q4va?dl=0