Projekt
Nerea Yacht je nedavno uveljavljena italijanska podjetniška resničnost, ki temelji na združenih izkušnjah in spretnostih Daria Messine , ki že približno dvajset let deluje v ladjedelništvu.

Strast je izvor
NY24 je prvi večji pristanek razburljive raziskave, v središču katere je ljubezen do morja, neizmerna strast do italijanskega sloga in želja po izdelavi čolna, kot da bi bil umetniško delo.

DARIO MESSINA: KROJ MORJA

Zgodaj 2000-ih : Dario je star nekaj več kot 20 let in je podjetnega duha. Iz pokrajine Trapani je prišel do Marchea zaradi nekaterih prijateljstev, ki ga uvajajo v svet čolnarjenja.
Leta 2003 je začel kot sodelavec v prestižnih ladjedelnicah na tem območju (Dominator, Cayman, Pershing – Ferretti Group), nekaj let je trdo delal in iz dneva v dan nabiral veliko izkušenj na različnih področjih ladjedelništva ( tesarstvo, kritine, smola, elektromehanika…).
V začetku leta 2008 se je zaradi pridobljenih izkušenj in željnega izražanja svojega potenciala odločil, da se bo ponudil kot dobavitelj delovne sile za opremo čolnov Pershing, specializiranih za področje strešnih kritin. Sklene svojo prvo pogodbo za delo ladje, s čimer zagotovi ladjedelniško zaupanje, ki mu postopoma zaupa vse več dela. Postanite podjetnik.

Medtem mu Besenzoni, vodilno industrijsko podjetje na področju oblikovanja in izdelave tehnoloških izdelkov za izletniške čolne, zaupa pomoč svojim strankam, Dario pa pridobi zaupanje vseh, ki pridejo v stik z njim. Gospodarska kriza, ki se je začela leta 2008 – leta, ko je Dario ustanovil svoje malo podjetje, danes ArgoMarine – močno prizadene navtični sektor, vendar Dario ne obupa in se osredotoča na pomožne dejavnosti, zlasti za stranke skupine Ferretti in Besenzoni.
Leta 2010 je prišlo do počasnega, a postopnega okrevanja gospodarstva, posledično se je ladjedelniška proizvodnja nadaljevala. Dario dobi nove pogodbe, vključno z gradnjo linij Custom Line, zgrajenih v La Speziji. Leto 2010 je za Dario ključno leto tudi z družinskega vidika, poročil se bo z dejstvom Giulia, iz katerega bo nato dobil tri čudovite hčerke: Chiaro, Mio in Mariasole.

Zahvaljujoč svojim znanjem podjetje raste in pridobiva vedno večje zaupanje skupine Ferretti, za katero postane strateški partner in sodeluje pri gradnji številnih linij različnih blagovnih znamk (Custom Line, Riva, Pershing) tako na Tirenskem kot tudi na Jadranu.
Teh zadnjih 10 let podjetniških izkušenj je bistvena prtljaga za Daria, ki ima – kljub svoji mladosti – moč in voljo za izvajanje ambicioznih projektov in se izraža v svojem početju. Dario je sklenil ustvariti “po meri” čoln, predstavitev sebe skozi objekt, ki vzbuja čustva, s fascinantno, tehnološke, inovativne in visoko kakovostne dušo: torej, z novim Nerea YACHT blagovne znamke je NY24 dan cruiser je rodil .

Strast in ustvarjalnost ločujeta obliko NY24. Izdelava, natančnost pri izbiri materialov in italijanska odličnost so edinstven in neponovljiv izdelek.

Geneza,
ideja, okus po linijah. Spomini, izdelava in tehnologija.

Rodil se je z briljantno intuicijo, ki ga ligurski oblikovalci Alessio BATTISTINI in Davide Bernardini v ideaeITALIA oblikovalskega studia podpisan in ustvaril v sodelovanju z izrednega tehničnega osebja, NY24 je zelo osebno čoln, zgrajena previdno , slogovna raziskave in značilnosti proizvodnje v prilagojeni oblačilo, kot unikaten kos po meri.

TOČKA PRIHODA. ŽIVETI TAKO, KI STE VEDNO ŽELELI BITI

NY24 uteleša razred, vsestranskost, harmonijo oblik in barv, bogastvo materialov in sodobno tehnologijo: popolna sinteza v izdelku odličnosti.

LUKSUZ JE TIŠINA

NY24 s svojimi 7,35 metra dolžine združuje sodoben dizajn, odlično bivalnost prostorov in izjemno plovnost, ki lahko zadovoljijo najbolj izpopolnjenega lastnika in iščejo čoln majhnih dimenzij, ki pa za to lahko ostane neopažen. Kokpit je dobro opremljen z dvema hladilnikoma s predali, pomivalnim pomivalnim koritom in kuhalno ploščo, ki zagotavlja trenutke izjemne zabave.

Srce čolna je vsekakor bivalni del, razvit sredi ladij, z udobno kabrioletno jedilnico, kjer osrednja miza, ki jo je mogoče zložiti, omogoča razširitev območja sprostitve s povečanjem površine sončne terase, ki je že na voljo na krmi.

MORJE JE ŽIVI OKVIR

Zahvaljujoč natančnemu preučevanju razmerij so oblikovalci uspeli dobiti le 7,35 metra dolžine udobne in vseljive notranje prostore v primerjavi s tekmeci enake velikosti. Pravzaprav NY24 ponuja kabino pod palubo z velikim kavčem za posode – po potrebi pretvorbi v zakonsko posteljo – zložljiv straniščni predel, zelo prijetno okolje, ki zagotavlja udobno bivanje na krovu čez dan in po želji tudi ponoči .

Udobje dajeta tudi oprema avdio video sistema in naravna svetlost, ki preplavi kabino , zahvaljujoč dvema dolgima oknoma, vklesanima v stranske stene. Osrednja loputa z dvema drsnima dimljenima steklenima vratoma omogoča izjemno udoben dostop do kabine in prispeva k razpršeni svetlosti pod palubo.

PRENESITE SVOJ STIL NA KROV

Izbirajte med neskončno paleto barv in materialov, navdihnite se s svojim slogom in oživite svojo osebno različico čolna.

Izberite Nerea. Vaš čoln

Nerea NY24 je bila modelirana in dokončana na ladjedelnicah Nerea Yacht , blizu Fano. Ozemlje, regija Marche, ki se ponaša z navtično oskrbovalno verigo med najbolj citiranimi na svetu z visoko specializiranimi delavci.
Nerea Yacht je “čoln butik”, nekakšna morska delavnica, kjer vsak nov čoln postane unikat .

GT

Brezčasen dizajn. Zaradi čistih linij, udobja na vozilu in vrhunskih zmogljivosti NY24 je ta čoln najboljša izbira v svojem razredu.

Deluxe

Ta različica ponuja najbolj iskane rešitve za zagotovitev, da izkušnje na ladji postanejo nepozabne: edina omejitev je domišljija.

LIMO

Postavitev tega zelo prilagodljivega razpisa je bila zasnovana tako, da ustreza najzahtevnejšim lastnikom superjaht. Zahvaljujoč svoji namerno nizki višini se lahko zlahka prilega vsakemu hangarju velikih jaht.

NY24 je čudovit lastnik in veselje do vožnje.

Idealen za preživljanje dneva na morju z družino ali prijatelji v popolni sprostitvi in ​​varnosti, NY24 je popoln tudi kot fascinanten razpis superjahte.

GLAVNI TEHNIČNI PODATKI

(LOA) Skupna dolžina:7,35 mt
Največji žarek:2,50 mt
Globina pod propelerji:0,50 mt
Prostornina praznega vozila:2,8 tone
Motor (STD):1 x dizelski Volvo Penta D3 220 / DPS HP + Aquamatic DP-H duoprop
Motor (OPT):1 x dizelski Volvo Penta D4 300 / DPH HP + Aquamatic DP-H duoprop
Največja hitrost:32 kn
Potovalna hitrost:25 kn
Prostornina rezervoarja za gorivo:250 l
Prostornina rezervoarja za vodo:60 l
Certifikacijski moduli:Mačka CE B / C
Vrsta trupa:Načrtovanje V – mrtvi izhod 18,5 °
Graditelj:NEREA YACHT
Oblikovalec:ideaeITALIA

Izpopolnitev italijanskega oblikovanja in sodobna tehnologija, na kateri temelji NY24, nista omejena na estetske in funkcionalne vidike, pravzaprav je podjetje občutljivo tudi na  ekološka vprašanja .

Zaradi tega je bil za zaključke plovila izbran zelo inovativen in okolju prijazen material. Rezultat skrbnih tehnoloških raziskav je Oltremateria ognjevarna, zračna, odporna proti zmrzali, odporna, prožna, reciklirna snov, brez cementov, epoksidnih smol in strupenih snovi za ljudi in okolje.

  • NY24 GT ………………….  150.000  € +  tax
  • NY24 Deluxe ……………  185.000  €  +  tax
  • NY24 Limo……………….
  • NY38        …………………

 

Priložen je cenik z vso razpoložljivo dodatno opremo za obe različici, Deluxe in GT.

Ponujamo tudi limuzinsko različico.

V prilogi je tudi kratek opis treh različic.

Trenutno gradimo 2 enoti in računamo, da bomo v enem mesecu organizirali preizkuse morja v vodi.

Kliknite naslednjo povezavo, da si ogledate digitalno brošuro, nadaljnji paket slik, video posnetkov in splošne informacije:

https://www.dropbox.com/sh/gtq7zsi4vr0uyow/AABGRc0EnRSxUxJi81DtzvNea?dl=0

 

Na tej povezavi najdete na tej povezavi nekaj posebnih slik kabine: https://www.dropbox.com/sh/6eskq4t3tkuoxju/AAAI4OXkxaLuWKMklrNS0Q4va?dl=0