Samostojna mikrovalovna pečica Candy se odlično obnese v vsaki kuhinji. Uporabite jo lahko za odmrzovanje, segrevanje in popolno pripravo hrane. Dodano vrednost ji da preprosto upravljanje preko elektronskega zaslona in vrtljivih gumbov. Mikrovalovna pečica v sivi barvi ponuja 20 litrov prostornine ter dosega moč 700 W oz. v načinu žar do 900 W. Pečico odlikuje 6 stopenj moči mikrovalov, steklen vrtljiv krožnik s premerom 24,5 cm, mreža za žar ter signalna opozorila o delovanju mikrovalovne pečice.

  • Pregleden zaslon za upravljanje.
  • 3D sistem kuhanja.
  • Enostavno čiščenje notranjosti.

 

Enostavno čiščenje

Ker so notranje stene mikrovalovne pečice izredno gladke, brez izboklin ali rež in izdelane iz nerjavne pločevine, zagotavljajo lažje čiščenje površin. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, hrana pa se nanje ne prime. Verjetnost umazanije v mikrovalovki je manjša tudi zaradi možnosti priprave hrane brez dodatne tekočine ali maščobe. Za ohranjanje čistoče zadošča, da notranjost pečice obrišete z vlažno krpo.

Enostavno upravljanje

Mikrovalovne pečice imajo možnost nastavitve časa delovanja do 95 minut. Odlikuje pa jo tudi več prednastavljenih programov za pogrevanje, pečenje in odtajevanje hrane. Pregledni LED prikazovalnik časa ponuja enostavno nadziranje izbranega programa, funkcije ter preostalega časa o konca priprave.

Prednosti peke z mikrovalovi in žarom

Mikrovalovna pečica združuje vse prednosti mikrovalov in žara. Hitrejša peka, okusnejše jedi in perfektno pečeni manjši kosi mesa, pica ter druge jedi. Zagotovljena je optimalna hrustljavost jedi.

3D kuhanje

Notranjost mikrovalovne pečice je oblikovana tako, da omogoča enakomeren pretok mikrovalov po celotni notranji površini. S tem je omogočeno tudi bolj enostavno čiščenje površine za peko.

Načini ogrevanja

  • Mikrovalovi
  • Žar

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKA CANDY
VRSTA MIKROVALOVNE PEČICE SAMOSTOJNA
BARVA SREBRNA
PROSTORNINA PEČICE 20 L
MOČ MIKROVALOV 700 W
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
MOČ ŽARA 900 W
ŠTEVILO STOPENJ MOČI 6
GARANCIJA 2 LETI
ŠIRINA 45,2 CM
GLOBINA 33,5 CM
VIŠINA 26,2 CM