Top Tec 4400 SAE 5W-30 – Celoletno, visoko tehnološko motorno olje nizke viskoznosti in z nizkim trenjem za bencinska in dizelska vozila brez in s filtrom trdnih delcev (DPF) – tudi naknadno vgrajenim. Zmanjšuje nastajanje škodljivih odpadnih snovi ter porabo goriva in zagotavlja večjo moč motorja, manjšo obrabo in hitro penetracijo. Posebej primerno za Renault novodobna vozila. Uporaba: Upoštevajte navodila proizvajalca vozila ali motorja. Testirano varno za katalizatorje in turbo polnilnike. Specifikacije in odobritve: ACEA C4 ; Renault RN 0720. Liqui Moly priporoča ta izdelek za vozila, za katera so predpisane naslednje specifikacije: MB 229.51 ; MB 226.51.

RADOVEDNOST, INOVATIVNOST IN TRDO DELO!

Liqui Moly je vodilni nemški specialist za motorna olja, dodatke in avtokozmetiko. Njihova ponudba obsega široko paleto izdelkov visoke kakovosti na področju avtomobilske kemije. Kakovostni, visoko-tehnološki izdelki so zasnovani, razviti in preverjeni v njihovih lastnih laboratorijih ter proizvedeni izključno v Nemčiji.

Razvijanje močne, internacionalne blagovne znamke, skozi stalno razvijanje novih, inovativnih proizvodov ter širjenje palete izdelkov, ki kupcu omogoča ustvarjanje tržnih niš in vstop na nove trge ter politika močne orientiranosti h kupcu odraža glavno filozofijo podjetja. Politika močne orientiranosti h kupcu se odraža tudi v posebnem tržno-orientiranem konceptu ter cenovni politiki. Liqui Moly poleg prodaje kakovostnih, inovativnih izdelkov, omogoča močno »know-how« tehnično podporo ter celovit prodajno-promocijski program.

Podjetje Liqui Moly je vodilni proizvajalec mazil, aditivov, motornih olj, izdelkov za nego avtomobila in kemičnih popravil, lepil in tesnil. Njihove aktivnosti obsegajo razvoj, proizvodnjo, prodajo in logistiko okolju prijaznih ter na obnovljivih virih osnovanih izdelkov, ki izpolnjujejo cilj trajnostnega razvoja podjetja. Izdelki znamke Liqui Moly se prodajajo v Nemčiji in 110 drugih državah.

VISKOZNOST

5W30