• LER – enoročna regulacija primarnega in sekundarnega zrakaLokaterm avtomatska vrata (LAV) z zaskočnim mehanizmom,kakovostno tesnenje skozi celo življenjsko dobo,LCS sistem za avtomatsko čiščenje stekla peči s pred ogretim sekundarnim zrakom,možnost priklopa na zunanji dovod zraka, potrebnega za izgorevanje,nepremičen votel in hladen ročaj za odpiranje vrat,peč je obložena s keramičnimi paneli.

  Peč ima veliko steklo na vratih peči da se vidi ogenj v kurišču . Peč je primerna za vgradnjo v energetsko varčne hiše, ima vgrajen nastavek za zunanji dovod zraka potrebnega za dobro izgorevanje. Peč ima možnost priklopa dimne cevi zgoraj ali zadaj.
  Obloga kurišča termo beton kurišče je obloženo z termo betonom za boljše izgorevanje.
  Veliko kurišče možnost kurjenja polen dolžine do 50 cm.
  Lokaterm enoročna regulacija (LER) omogoča enostavno enoročno nastavljanje količine in razporeditve zgorevalnega zraka, regulacija moči gorenja. Če se odločite za zunanji priklop svežega zraka, sistem LER zagotavlja popolno tesnost in neodvisnost peči od zraka v prostoru. Lokaterm peči, ki so opremljene s sistemom regulacije LER so zato primerne tudi za vgradnjo v objekte s prisilnim prezračevanjem. Ročica LER je nameščena pod vrati kurišča.
  Lokaterm avtomatska vrata (LAV) omogočajo enostavno samodejno zapiranje in kvalitetno tesnenje skozi celo življenjsko dobo peči. LAV imajo nepremičen, votel in zračno hlajen – hladen ročaj, ki služi odpiranju vrat. Zapiranje se s pomočjo vgrajenega mehanizma izvede samodejno ali z rahlim potiskom. Vrata so opremljena z zaskočnim mehanizmom, ki zadrži vrata v popolnoma odprtem položaju. Čiščenje peči in netenje ognja je z aktiviranim zaskočnim mehanizmom veliko bolj enostavno.
  Lokaterm čisto steklo (LCS) je sistem, ki zagotavlja, da boste čarobnost gorenja opazovali skozi čisto steklo. Vroč sekundarni zrak priteka na notranjo stran stekla skozi odprtine nad kuriščem, nato po steklu navzdol, ter na ta način odvrača dimne pline od stekla.
  Dimenzije VxŠxG 933 x 736 x 492 mm
  Teža 150 kg
  Premer dimniškega nastavka 148 mm
  Imenska moč 7,9 kW
  Višina dimniškega priključka na hrbtni strani sredina 787 mm
  Višina priključka za sveži zrak sredina 395 mm
  Premer priključka za sveži zrak 98 mm
  Min. razdalja do vnetljivih predmetov zadaj 400 mm, ob strani 400 mm, spredaj 1250 mm
  Minimalni vlek dimnika 12 Pa
  Izkoristek 80 %
  Temperatura dimnih plinov 312 C

  Blagovna znamka LOKATERM
  ENERGENT DRVA
  ENERGIJSKI RAZRED A+
  SISTEM OGREVANJA TOPLOZRAČNI
  ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO 160-250 M3
  ŠIRINA 736 MM
  VIŠINA 933 MM
  PREMER DIMNE CEVI 150 MM
  MOČ 7,9 KW
  PRIKLOP DIMNIKA ZGORAJ, ZADAJ
  GLOBINA 492 MM
  TEŽA 150 KG
  BARVA ČRNA, KERAMIKA
  IZKORISTEK 80 %