GLAVNE ZNAČILNOSTI
Ime artikla / Trgovinska koda HWPD 69AMBC/1-S
Koda artikla 31010280
EAN koda 8059019002101
Vgradni/Prostostoječi Prostostoječi
Način polnjenja Sprednje polnjenje
Zmogljivost (kg) 9
Največja hitrost centrifuge (rpm) 1600
TEHNIČNI PODATKI
Povezljivost Wi-Fi + Bluetooth
Motor Inverter BPM
Prostornina bobna 58
Material bobna Nerjaveče jeklo
Vrsta vtiča Schuko
Električna napetost (V) 220-240
PROGRAMI IN FUNKCIJE
Možnost zamika vklopa Da (do 24h)
Glavne lastnosti All in one
Parni program Ja
ZMOGLJIVOST IN PORABA
Razred energijske učinkovitosti A
Razred učinkovitosti ožemanja B
Ponderirana poraba energije (100 ciklov, Eco 40-60 °C ) 49
Trajanje programa, nazivna zmogljivost 3:48
Glasnost med ožemanjem 80
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku C
Poraba vode 46
MERE
Dimenzija višina 85
Dimenzija širina 60
Dimenzija globina 54
Neto teža (kg) 64
Bruto teža (kg) 66

H-WASH 500

H-WASH 500 je nadvse močan in zanesljiv pralni stroj, ki z novim Eco-Power inverterskim motorjem zagotavlja izjemne rezultate, odlično nego tkanin in daljšo življenjsko dobo.

Eco-Power Inverter Motor

ECO-POWER INVERTERSKI MOTOR

H-WASH 500 ima vgrajen motor Eco-Power, inverterski motor nove generacije, z najtrajnejšo in najmočnejšo tehnologijo jermenskega pogona, ki je na voljo na trgu.

Label scan and virtual wardrobe

VIRTUALNA GARDEROBA

Pozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za pranje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

ALL THE ADVANTAGES OF BEING CONNECTED

VSE PREDNOSTI POVEZLJIVOSTI

Izboljšajte učinkovitost pranja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Na daljavo preverite stanje pralnega stroja, aplikacija vas bo tudi obvestila, kdaj je pranje končano, da perila ne pozabite v stroju. Izkoristite možnost izbire med več kot 40 dodatnimi programi in izberite najprimernejšega za določeno vrsto perila. Preglejte podatke o vzdrževanju in nasvete za dolgotrajno zanesljivo delovanje stroja. Preverite predloge o idealni odmeri detergenta za vaše perilo in tako z optimalnim načinom pranja zmanjšajte porabo vode in energije. Imejte pregled porabe med cikli pranja v realnem času in tako še izboljšajte učinkovitost. In v vodniku za madeže z več kot 50 nasveti poiščite namige kako najbolje ravnati z oblačili.

Power care system

MOČAN NEGOVALNI SISTEM

Tehnologija je tista, ki izbere popolno mešanico vode in detergenta, jo razporedi po bobnu, kjer prodira v vlakna in tako dosega 20 % boljše rezultate pranja.

KG MODE PLUS

KG MODE PLUS

Novi H-WASH 500 je zaradi svojega motorja bolj občutljiv: delovanje pranja prilagaja količini perila, kar zagotavlja najboljše rezultate in 60 % večjo učinkovitost.

Auto care programme

AVTOMATSKI PROGRAMI PRANJA

H-WASH 500 je opremljen z naprednim algoritmom, ki izračuna in samodejno nastavi najprimernejši program, količino detergenta, vode in časa glede na vrsto tkanin in obremenitev. Največja učinkovitost z najmanj odpada.

Complete set of 9 Care Cycles

POPOLNA IZBIRA 9 NAČINOV PRANJA

H-WASH 500 je edinstven pralni stroj, ki ponuja popolno izbiro 9 različnih programov pranja, ki med pranjem ščitijo vlakna in tako zagotavljajo najboljšo nego vaših najljubših oblačil.

Active Balance technology

TEHNOLOGIJA ACTIVE BALANCE

Tehnologija Active Balance prilagodi število obratov pri ožemanju in tako skrajša čas pranja ter zmanjša vibracije kar zagotavlja najboljše rezultate ožemanja.

Care Dose system

SISTEM ODMERE DETERGENTA

Sistem za samodejno odmero izračuna in odmerja pravilno količino detergenta in mehčalca do 21 pranj, kar zagotavlja varčno porabo sredstev in največjo učinkovitost.

60° WASHING CYCLE FOR DEEP CLEANING

PROGRAM PRANJA PRI 60 °C ZA POPOLNO HIGIENO

Poseben program pranja, ki temperaturo 60 °C ohranja več kot 20 minut, omogoča globinsko čiščenje perila in zagotavlja higienično čistočo.

TOP EFFICIENCY IN A CLASS

NAJVIŠJA UČINKOVITOST V RAZREDU A

Skladno z novo energijsko nalepko ta pralni stroj razreda A zmanjšuje porabo do 51% v primerjavi z razredom G, varčuje z energijo in varuje okolje