Steklokeramična kuhalna plošča priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje s štirimi HiLight ogrevalnimi površinami zagotavlja preprosto uporabo tudi za večjo kuhinjsko posodo. Enostavno upravljanje na dotik nudi hitro spremembo temperature in nastavitev časa kuhanja na vsaki kuhalni površini posebej.

  • Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča.
  • Primerno tudi za večje ovalne lonce.
  • Brušeni robovi kuhališča.

Povečana moč delovanja

PowerZone funkcija ima povečano moč delovanja HiLight kuhališča za 25 %. S tem je priprava jedi hitrejša, poraba energije pa manjša.

Razširjena površina za večjo posodo

Posebna ovalno oblikovana kuhalna površina ima razširjeno polje, ki je idealno za večje lonce. Aktivacija kuhalnega polja ovalne oblike poskrbi za popolno pripravo ribe, večjega kosa mesa kot tudi enolončnice v večji posodi.

Priročne funkcije za okusno pripravo jedi

Naj prekipevanje iz loncev postane preteklost

Posebna funkcija BoilControl, ki odlikuje Gorenje kuhalno ploščo, poskrbi za samodejno začasno prilagajanje moči delovanja. Po začetnem delovanju na največji moči kuhalna cona ohranja temperaturo na želeni stopnji in s tem preprečuje prevretje kot tudi nepotrebno dolgotrajnejše vretje hrane. Če v roku 3 sekund, po vklopu funkcije, na kuhalni površini ni posode, se izbrana funkcija samodejno izklopi.

Vedno topel obrok

Poskrbite za vedno tople obroke, tudi za zamudnike. Izberite StayWarm funkcijo, ki ohranja stalno temperaturo 70 °C, jedi pa s tem obdržijo svoj prvotni okus ter temperaturo, dokler jih ne postrežete.

Časovna nastavitev za samodejni izklop delovanja

Možnost nastavitve ure in časovnika samodejnega izklopa delovanja indukcijskega kuhališča vam zagotavlja perfektno pripravo najrazličnejših jedi. Programska ura poskrbi, da se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop opozori tudi zvočni signal. Časovnik dovoljuje nastavitev kuhanja do 99 minut.

Upravljanje na dotik za natančnejše nastavitve kuhališča

UseLogic senzorska tehnologija nudi enostavno upravljanje steklokeramičnih kuhališč z dotikom. Raznoliki senzorji poskrbijo za neposredno upravljanje z vsakim grelnim delom posamezno. Odlikuje jo najnaprednejši Slider touch control sistem, ki omogoča nastavljanje in nadziranje stopnje temperature na večstopenjski lestvici s pomočjo drsenja prsta. S tem je zagotovljena večja senzibilnost in odzivnost kuhališča.

Prikazovalnik preostale toplote

Za dodatno varnost poskrbi prikazovalnik preostale toplote. Ta z lučkami sporoča o intenzivnosti toplote na določeni kuhalni coni. Dokler lučke svetijo, se teh polj ne smete dotikati, uporabite pa jih lahko za taljenje ali ohranjanje toplote jedi.

Zaklepanje kuhalne površine

Gorenje indukcijsko kuhališče ima dodano funkcijo ChildLock za zaklepanja aparata. Le-ta je idealna za gospodinjstva z majhnimi otroci. Funkcija poskrbi za zaklepanje površine, s čimer prepreči spreminjanje nastavitev in možnost nezaželenega prižiga kuhalne površine.

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKA GORENJE
VRSTA KUHALIŠČA STEKLOKERAMIČNO
VIŠINA 52 CM
ŠIRINA 59,5 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 5 LET
ŠTEVILO KUHALIŠČ 4
GLOBINA 5,1 CM