https://dewaardtenten.nl/wp-content/uploads/2020/09/De-Waard-Brochure_2020_LR_web.pdf

De Waard je blagovna znamka z ljubeznijo. To lahko čutite pri ljudeh, ki načrtujejo, proizvajajo in prodajajo šotore, pa tudi pri njihovi uporabi. De Waard ni kakršen koli šotor. Je osnova za lepe spomine: šotor za življenje.

ZGODOVINA
De Waard je izviral leta 1948. Machiel de Waard, ki je bil jadralci kraljeve mornarice, je v kampu De Lepelaar zasnoval prvi šotor: Albatros # 1. Ker je potreboval šotor, ki se nikoli ne bi prepihnil, je začel risati na hrbtni strani kuverte.
Šotor je bil zasnovan tako, da zdrži močne sunke vetra in zagotavlja prijeten dom za družino.

Do tega trenutka so bili šotori kvadratni. ANWB je zato govoril o “tistem nori šotoru van de Waard”.

V tem času je bilo običajno kopati jarke, da voda ne bi šla iz šotora. Kot rešitev tega je De Waard pod celoten šotor s fiksno pilotsko kabino uvedel nepremočljivo talno ploščo.

 

LJUBEZEN DO ŠOTOROV
Sedaj, 70 let kasneje, Albatros še vedno obstaja. Skozi leta se je šotor še naprej prilagajal spreminjajočim se potrebam. Albatros # 4 je bil predstavljen leta 2015. Šotor z vsemi lastnostmi izvirnika, vendar prilagojen po velikosti in funkcionalnosti, tako da tudi tokrat ustreza. Albatros ni dolgo ostal sam. Nenehno prihajamo z novimi šotori, vsak unikat in enak po določenih značilnostih.

Naša strast je izdelovati izjemno kakovostne šotore, ki jih bomo tudi vedno imeli. Za podjetje De Waard skrbno izbiramo najboljše in najbolj trajnostne materiale in surovine. Naši obrtniki zelo skrbno izdelujejo šotore, večinoma ročno. Zaradi kombinacije najboljših materialov in tradicionalnega proizvodnega procesa so naši šotori izjemno močni.

To je ista ljubezen, ki jo občuti ljubitelj kampiranja, ko s podstrešja pobere svoj šotor De Waard, pripravljen ustvariti nove spomine.

 

VEČ KOT ŠOTOR
Zaradi visoke kakovosti in dolge življenjske dobe De Waard ni le šotor, temveč šotor za življenje. To je kraj, kjer vidite, kako odraščajo vaši otroci, kjer se dobro pogovarjate, kjer se porajajo ljubezni, kjer se odločite popolnoma spremeniti svoje življenje in kjer uživate v starosti. De Waarda ne uporabljate, ampak ga živite. Ne glede na to, ali vsako leto potujete po svetu s šotorom ali ostanete v istem kampu, ko zaslišite zadrgo, se vam zdi, da se vrnete domov.

Glej: 2. 3. 4. 5.

Albatros

2.199,00 

Tawny sova

2.199,00 

Brilstern

499,00 

Očala Sova

1.679,00 

Zlati rover

1.149,00 

Med poletno prodajo septembra 2019 je bila prodana serija šotorov Gannet z zaveso, hrbtnimi vrati, vario tendo in stranskimi zasloni

Puffin

1.429,00 

Fulmar

1.899,00 

Kratkodlaka sova

2.649,00 

Povečani galeb sleda

2.349,00 

Apolon 5

1.999,00 

Veliki pegasti žoln

1.329,00 

Kuifmees

1.699,00

De Waard Pimpelmees is een lichtgewicht trekkerstent

Pimpelmees

899,00

Staartmees De WaardStaartmees plattegrond bovenaanzicht

Staartmees

1.999,00