Brez oljni, jermensko gnani, enofazni batni kompresor, za uporabo pri tehničnih dejavnostih, kjer stisnjeni zrak ne sme vsebovati olja. Blagovna znamka: ABAC; Produktna linija: ZERO; Efektivni pretok (l/min):200; Max. tlak (bar): 10; Tlačna posoda (lit.): 100 Moč (kW):2,2

Varovanje okolja in vaše dejavnosti še nikoli ni bilo lažje, zanesljivejše in cenejše.
Nova serija ABAC ZERO izhaja iz zasnove preverjenih kompresorskih glav ABAC A29 in A39, ki so zaradi vzdržljivosti in enostavne uporabe že vrsto let prepoznavne pri batnih kompresorjih za profesionalno uporabo.

ABAC se ponaša, da z novimi konstrukcijskimi rešitvami teh kompresorskih glav s katerimi prinaša svež zrak v svet brezoljnih batnih kompresorjev, odpira nov pristop v svetu komprimirnega zraka.

Brezoljni batni kompresorji ABAC ZERO vam zagotavljajo čist zrak brez olja. Inovativna tehnologija pomeni, da ni potreb po zamenjavah olja in da se v tlačni posodi ne bo zbirala emulzija z ostanki olja, ki jo je potrebno ločevati in odstranjevati. Poleg tega se izognemo tudi okvaram, ki jih povzroči uporaba napačnega ali izrabljenega olja. Z eno potezo se tako izognete stroškom zamenjav in ekološkega odstranjevanja olja.

Zahvaljujoč naprednim materialom in sestavnim delom uporabljenih pri izdelavi, je kompresorska glava ABAC ZERO vrhunska evolucija v okviru enostopenjskih zračnih kompresorjev, ki za svoje delovanje ne potrebujejo olja.

Tehnološki prehod iz oljno mazanih batnih kompresorjev, omogoča poslovno priložnost vsem profesionalnim uporabnikom, da se izognejo stroškom povezanih z vzdrževanjem in manipulacijo olja ter hkrati zadostijo predpisom povezanih z varovanjem okolja.

Brezoljni kompresorji ABAC ZERO so lahko resnična korist vsakemu serviserju avtomobilov, strokovnjakom za barvanje in mizarjem in drugim uporabnikom z omejenimi možnostmi vzdrževanja.

Z novo linijo brezoljnih kompresorjev ABAC ZERO, se vsem uporabnikom ponuja možnost, da aktivno vplivajo na spremembe, ki bodo prispevale k delu v čistejšem okolju.

BLAGOVNA ZNAMKA

ABAC

PRIKLJUČNA NAPETOST

1X230 V

MOČ MOTORJA OD-DO

1,6-3,0 KW

VRSTA KOMPRESORJA

BATNI

DELOVNI TLAK

10 BAR

MOČ MOTORJA

2,2 KW

VOLUMENSKI PRETOK ZRAKA

320 L/MIN

VELIKOST TLAČNE POSODE

100 L

PRENOS

JERMENSKI

ŠTEVILO STOPENJ

1

VELIKOST TLAČNE POSODE OD-DO

51-200 L

TEŽA

56 KG

SESALNI PRETOK ZRAKA OD-DO

281-510 L/MIN