Cena velja za dimenzijo 273 x 158 x 227 cm, enojna vrata.

PREGLED

Prednosti

Funkcionalnost
• integriran žleb s priključkom za 5/4 palčno cev
• Žleb z vgrajenim lovilcem listov na obeh straneh
• udobno odpiranje vrat s tlačno vzmetjo za plin
varnost
• Tritočkovno zaklepanje s kompletom ročajev iz nerjavečega jekla
Kakovost v najboljšem primeru
• Najboljši materiali : vroče pocinkana, poliamidna jeklena pločevina, vijaki in tečaji iz nerjavečega jekla
• visoka stabilnost : snežna obremenitev 150 kg / m², zaščita pred nevihtami (150 km / h, sila vetra 12)
• vseživljenjsko brez vzdrževanja
• 20 let garancije
• vključena obsežna osnovna oprema

Intenzivnost svetlobe v najlepši obliki
Okensko strešno okno iz akrilnega stekla daje orodju Panorama ® moderno lahkotnost, s katero je mogoče ta model sedežne strehe prilagodljivo vgraditi v katero koli vrtno okolje. Izkazana kakovost materiala in izdelave Biohort ter posamezne možnosti opreme in različne različice velikosti omogočajo, da je Panorama® popolna lopa za orodje za visoke zahteve.

Primerjava skladišč za orodja Biohort

BARVE IN VELIKOSTI

Barve
Pozor:  barve izdelkov, prikazane na spletnem mestu, se lahko razlikujejo od dejanskih barv izdelkov! Podrobnosti o barvah najdete v razdelku  Kakovost / Barve .

Srebrna kovinska
kremenov siva kovinska
temno siva kovinska

Velikosti (cm, zunanje mere, vključno s previsom strehe)

Lopa Panorama ® je na voljo v naslednjih 5 velikostih:
• P1: 273 x 158 cm
• P2: 273 x 198 cm
• P3: 273 x 238 cm
• P4: 273 x 278 cm
• P5: 273 x 318 cm
(Zunanje mere, vključno s previsom strehe)
Odpiranje vrat: Standardna vrata (tečaj vrat na desni): 76 x 182 cm (Š x V), dvojna vrata: 155 x 182 cm (Š x V)
OSNOVNA OPREMA
Set ročajev iz nerjavečega jekla
Tritočkovno zaklepanje s standardnim valjem preprečuje nepovabljen dostop. Vrata so še posebej stabilna. Tečaj vrat: DIN desno

Plinska vzmet
Pomaga pri odpiranju in zapiranju vratnega krila. Drži vratno krilo v odprtem in zaprtem položaju.

Držalo za orodje
Na notranji strani vratnega krila.
Na vratno krilo je možno do 5 nosilcev orodja. 2 kosa osnovne opreme

Nosilec naprave
Zasnovan za obešanje lopat, grabelj, vrtnih cevi itd.
4 kosi osnovne opreme

Police / pokonci
Osnovna oprema: 2 polici (globina: 24,5 cm) in 2 pokonci.
Kot dodatna oprema so na voljo dodatne police z globino 24,5 cm ali 43,5 cm ter podstavki.

• MONTAŽNI PAKET ZA ORODJARNO PANORAMA Hkrati kupite profesionalni sklop vašega Panorama ® . Natančne pogoje namestitve najdete tukaj ! Vaša prednost: vse iz enega vira!

TEMELJNI VIJAČNI TEMELJ ZA LOPO ZA ORODJE Patentiran sistem z integrirano vodno pregrado je sestavljen iz aluminijastih profilov in aluminijastih desk na zemeljskih vijakih. Naklon do 10% je enostavno izravnati. Zemeljski vijačni temelj Biohort je celovita rešitev – dodaten podstavek iz aluminija ali dodatna podloga iz aluminija ni potreben.

MONTAŽA PAVŠALNI VIJAČNI TEMELJ PANORAMA Istočasno kupite profesionalno namestitev ozemljitvenega vijaka za vašo Panoramo ® . Natančne pogoje namestitve najdete tukaj ! Vaša prednost: vse iz enega vira!

OHIŠJE ZA ORODJE IZ ALUMINIJASTIH TAL Vrtu Biohort daje potrebno stabilnost na neravnih tleh (npr. Na travniku) tudi brez podlage. Štirje plastični vogalni priključki omogočajo natančno sestavljanje. Vključena talna sidra prispevajo k varnosti pred nevihto. Talni okvir iz aluminija ima prerez 40 x 40 mm.

LOPA ZA ORODJE IZ ALUMINIJASTE TALNE PLOŠČE
Visokokakovostna tla iz aluminijaste ploščice, elegantna in funkcionalna. Odvisno od velikosti hiše so tla sestavljena iz 3 do 5 segmentov, vključno s povezovalnimi tirnicami. Aluminijast talni okvir je potreben za optimalno vgradnjo aluminijastih talnih plošč. Upoštevajte, da je treba osnovno ploščo ALU obložiti s ploščami za polnjenje ali XPS trdo peno debeline približno 2-3 cm (ni vključena v dobavo).

Dodatna oprema:
• DODATNA VRATA HLEVA ZA ORODJE
Če želite, da je vaša lopa za orodje dostopna z dveh strani, lahko v stransko steno namestite dodatna vrata (s kompletom ročajev iz nerjavečega jekla). Obseg dobave dodatnih vrat za lopo za orodje vključuje trojno ključavnico, vzmet za pritisk plina, tečaje, dva držala za orodje in ustrezne zaporne plošče za bočna vrata. Vrata lahko se le tečaji na desni strani . Odprtina vrat: 76 x 182 (Š x V cm).Pozor: pri velikosti H1 / P1 je vgradnja dodatnih vrat možna samo na široki strani!

DOPLAČILO ZA STANDARDNA VRATA S TEČAJEM VRAT NA LEVI Doplačilo za standardna vrata s tečajem vrat na levi strani (za HighLine, Panorama, AvantGarde).
Dodatna vrata niso priložena, zamenjan je le tečaj standardnih vrat. Izdelek je mogoče naročiti samo skupaj z orodjem Biohort, ki je shranjeno v HighLine, Panorama ali AvantGarde (vsak z enojnimi vrati).

SET DEŽEVNIH CEVI PANORAMA® LOPA ZA ORODJE
Odtočna voda za vašo vrtno hišo Biohort odvaja deževnico s strehe. To zmanjšuje izpiranje pločniških plošč in nadpovprečno kopičenje vode okoli orodišča ob dežju. Komplet odvodne cevi za vašo lopo vsebuje 2 kosa odvodnih cevi, vsaka z izhodnim upogibom, da lahko še bolje nadzirate smer pretoka. Sestavljen je iz vroče pocinkane jeklene pločevine, emajlirane s poliamidom. Vključen je pritrdilni material.

LED LUČ
Baterijska svetilka s senzorjem gibanja in trajnim stikalom za luč; možna magnetna pritrditev; Vključno s polnilnim kablom USB

FLORABOARD Na zunanjo steno sta privita dva stojala v isti barvi kot lopa in škatle za rože so obešene na kateri koli višini. Plastični vložki za lažje sajenje so priloženi serijsko. Zunanje mere (ŠxG): 82 x 25 cm, višina stebrov: 188 cm Na voljo sta 2 škatli z rožami, vključno z 2 stebričkoma.
◦ VZMETENJE ZA KOLO “BIKEMAX” S kolesarskim vzmetenjem bikeMax lahko svoja kolesa do velikosti 29 palcev shranite na varčen način v svojo kovinsko lopo Biohort. Obešalni kavelj je tudi 8-krat nastavljiv po višini. Poleg tega je že vgrajeno zapiralno ušesce za kolesarske ključavnice.

STOJALO ZA KOLO “BIKEHOLDER” Kratka predstavitev najpomembnejših informacij o kolesarskem stojalu Biohort:
▪ Primerno za orodjarne in velikost HighBoard. 200
▪ Optimalno parkiranje koles zaradi nastavljivih vpenjalnih nosilcev
▪ Pri lopah za orodje je osnovna plošča obešena v 2 nosilcih polic (ni vključena v dobavo). Pri HighBoard 200 je osnovna plošča pritrjena na stransko steno
▪ Hitro in enostavno pritrditev kolesarskih gum
▪ Največ 3 kolesa na “bikeHolder”
▪ Š 72 x G 15 x V 33 cm

ELEKTRIČNA MONTAŽNA PLOŠČA Diskretno prikrita napeljava kablov in enostavna namestitev stikal in vtičnic (brez prikazane električne opreme).

ZLOŽLJIVA MIZA
Stabilna delovna površina, ki jo je mogoče hitro zložiti navzgor in navzdol. Za dolgo življenjsko dobo je zložljiva miza Biohort tudi vroče pocinkana. Prednosti zložljive mize:
▪ praktičen in prihranek prostora
▪ enostaven za uporabo
▪ vroče pocinkane jeklene pločevine
▪ Zložljiva miza je pritrjena na 2 stojala (ni vključena)
▪ Nosilnost max. 30 kg
▪ Velikost: 69 x 58 cm (Š x G)

POLICA: Komplet polic lahko postavite kjerkoli. Izbirate lahko med dvema različnima globinama polic. Standardna globina je 24,5 cm. Za tiste, ki želijo pospraviti veliko več, smo razvili polico z globino 43,5 cm. Širina police je 72 cm. Poleg tega je komplet polic za vrtno lopo vroče pocinkan za dodatno dolgo življenjsko dobo. Pozneje ga je enostavno namestiti in prenese obremenitve do 15 kg na polico. V kompletu so samo police, pokončne stebre je treba naročiti posebej.

STOJALA ZA POLICE (2 KOSA) Kratka predstavitev najpomembnejših informacij o stojalu Biohort:
▪ Podstavki polic iz klobuškega profila z režami za obešanje polic, viseče vreče, kompleta kavljev ali zložljive mize
▪ Police lahko postavite kjerkoli
▪ Vroče pocinkano za izjemno dolgo življenjsko dobo
▪ Dolžina približno 185 cm
▪ Vsebina: 2 stojala na paket

KAVELJ NASTAVLJEN
Komplet je sestavljen iz kombinacijske kljuke, kljuke za ročaj in kljuke za lopato ter stenske tirnice, ki je pritrjena na 2 pokončni opori.

VISEČA VREČA
Vreča iz črne poliestrske mreže ponuja dodaten prostor za shranjevanje in je preprosto nameščena na okvir. Nosilnost max. 10 kg. Velikost: Š 67 x G 34 x V 20 cm

NOSILEC NAPRAVE (4 KOSI) Držala za biohort naprave so prav tako vroče pocinkana, da se zagotovi dolgoživost.Nosilec naprave uporabite za:
▪ lopata
▪ Rake
▪ Cevi
▪ Orodja
▪ Mnogo drugih stvari

DRŽALO ZA ORODJE
Še učinkoviteje pospravite orodje z držalom za orodje Biohort za notranjo stran vrat. Ena embalažna enota vsebuje 2 držala za orodje . Na vrata lahko pritrdite do 2 držala za orodje na vrata. Izberite držalo orodja v pravi barvi za vašo orodjarno.

MEJNA RAMPA (SAMO ZA DVOJNA VRATA IN TALNE OKVIRJE – NE ZA TALNE VIJAČNE TEMELJE)

Na kratko najpomembnejši podatki o rampi Biohort:
▪ Za vse velikosti lope HighLine, Panorama, AvantGarde ( samo z dvojnimi vrati )
▪ Za vse velikosti orodjarne Evropa in omare za opremo ( samo z dvojnimi vrati )
▪ Za enostavno vožnjo s težko opremo
▪ Dvodelna, za notranjo in zunanjo stran
▪ potrebno samo za talne okvirje ALU
▪ ni mogoče uporabiti z našo zemeljsko vijačno podlago
▪ Nosilnost max. 200 kg
▪ Dolžina: 135 cm

VAJA
Sveder Ø 40 x 600 mm za predhodno izvrtanje lukenj za zemeljski vijačni temelj Biohort. Primerno za udarne vrtalnike z adapterjem SDS-MAX Ø 18 mm. Teža: 2,8 kg. Opomba: Udarne vrtalnike si lahko izposodite v dobro založenih specializiranih trgovinah!

EKONOMIČNI NIZ CLEANLINE
Kupi Biohort CleanLine univerzalno čistilo in ohranjanje Biohort CleanLine skupaj in prihranite denar!

750 ML STEKLENICA Z RAZPRŠILOM ZA KONZERVIRANJE CLEANLINE
Z zaščito Biohort CleanLine zaščitite svoj izdelek Biohort pred vplivi okolja in hkrati zagotovite plemenit, svileno-mat sijaj.
CleanLine konzervacijo lahko uporabite brez predhodnega čiščenja podlage, če ta ni zelo umazana. V enem koraku ščiti in čisti. Po obdelavi CleanLine Conservation oblikuje zaščitno folijo, ki odbija vodo in umazanijo.

CLEANLINE UNIVERZALNO ČISTILO
1000 ML STEKLENIČKA Z RAZPRŠILOM Da boste lahko še dlje uživali v visokokakovostnih izdelkih Biohort, vam v trgovini Biohort ekskluzivno ponujamo univerzalno čistilo Biohort CleanLine. Univerzalno čistilo CleanLine je zelo učinkovita čistilna mešanica z močno raztapljajočo maščobo, olji, nikotinom, algami in vsemi umazanijami. To čistilo lahko uporabljate na skoraj vseh površinah. Njegov iznajdljiv recept obljublja odlične rezultate čiščenja in za sabo pušča umazanijo in umazanijo po fazi sušenja. vodoodbojna površinska napetost (tako imenovani lotusov učinek).

NASVET : Po namestitvi nove rešitve za shranjevanje Biohort s tem čistilom enostavno odstranite vse prstne odtise in drugo umazanijo!

Slike so simbolične.