Pralni stroj s kapaciteto 8 kg navdušuje z vsemi sodobnimi dodatnimi funkcijami in programi, zaradi česar bo vaše perilo oprano temeljito in hitro!

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Tehnologija SteamCure Lažje odstranjevanje madežev. ProSmart Inverter Motor Uradni partner romantičnih večerov.

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart? invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje.

Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju. Tehnologija SteamCure Lažje odstranjevanje madežev. Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

Aplikacija HomeWhiz Pametni dom na vaši dlani Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več.

Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. Funkcija Fast+ Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj. Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+.

Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite. Program Hygiene+ Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov.

Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

 

BLAGOVNA ZNAMKA BEKO
ENERGIJSKI RAZRED C
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 85 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA 8 KG
BARVA TEMNO SIVA
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJE B
PORABA EL. ENERGIJE 100 CIKLOV 62 KWH
PORABA VODE NA CIKEL 47 L
GARANCIJA 2 LETI
HITROST OŽEMANJA DO 1400 O/MIN
INVERTER MOTOR DA
GLOBINA 55 CM
ZAMIK VKLOPA DA
PARNA TEHNOLOGIJA DA
POVEZLJIVOST WI-FI DA
EMISIJA HRUPA – OŽEMANJE 73 DB
RAZRED EMISIJE HRUPA B
GLOBINA DO 50 CM NE
TRAJANJE PROGRAMA ECO 40-60 3:38 H : MIN
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE