BEKO – PRALNI STROJ WTV8734XC0M

 

Pralni stroj Beko WTV8734XS0 se pohvali s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki ponuja visokoenergetsko učinkovitost, tišje delovanje, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje. Z naprednimi programi pranja, kot so program za odstranjevanje trdovratnih madežev, program za higieno pri nižji temperaturi “CoolHygiene 20 °C”, program za nego otrok “Baby Protect+”, program za temno perilo, volno in programom za srajce ter občutljiva oblačila bo za vaše perilo poskrbljeno na najvišji ravni. S pomočjo LCD zaslona je upravljanje preprosto in uporabniku prijazno.

Pralni stroj Beko WTV8734XCOM se pohvali s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki ponuja visokoenergetsko učinkovitost, tišje delovanje, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje. Z naprednimi programi pranja, kot so program za odstranjevanje trdovratnih madežev, program za higieno pri nižji temperaturi

“CoolHygiene 20 °C”, program za nego otrok “Baby Protect+”, program za temno perilo, volno in programom za srajce ter občutljiva oblačila bo za vaše perilo poskrbljeno na najvišji ravni. S pomočjo LCD zaslona je upravljanje preprosto in uporabniku prijazno.

Tehnologija StainExpert – Strokovnjak za odstranjevanje madežev
Ta izjemni program je namenjen odstranjevanju vseh najbolj trdovratnih madežev. Program učinkovito odstrani madeže, ki nastanejo zaradi kave, čaja, sadnih sokov, madežev na ovratniku, solatnega preliva, majoneze, kečapa, ličil, krvi, znoja, rdečega vina, pudinga, blata, zdroba, čokolade, trave, jajc, otroške hrane, strojnega olja, kokakole, masla, marmelade, curryja in premoga. V primerjavi z običajnim programom za bombaž, tehnologija StainExpert vrhunsko učinkovitost odstranjevanja madežev omogoča s pomočjo daljšega časa pranja, višje temperature, povišanega števila obratov ožemanja, dodatnega izpusta vode v boben in daljšega časa izpiranja.

Tehnologija AquaWave
Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija Aquawave s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo. Lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Tehnologija ProSmart
Invertni Motor
Pametne in tehnološko dovršene rešitve brezkrtačnih motorjev (BLDC) za proizvajanje energije uporabljajo magnete. Zaradi te inovativne rešitve zagotavljajo zelo tiho delovanje, izboljšajo učinkovitost pranja, so izjemno vzdržljivi in energetsko učinkoviti.

Prikaži manj

Tehnične podrobnosti

Zmogljivost pranja 8 KG
Energijski razred A+++ -10 %
Vrsta pralnega stroja polnjenje spredaj
Učinek pranja A
Učinek ožemanja B
Poraba električne energije za 220 pranj 177 KWH
Letna poraba vode 10560 L
Hitrost ožemanja do 1400
Inverter motor da
Parna tehnologija ne
Glasnost pranja 56
Glasnost ožemanja 77 DB
Dodatno – pralni stroj intezivni program za madeže
Upravljanje LCD Display
Zamik vklopa da
Širina 60 CM
Višina 84 CM
Globina 54 CM
Globina do 50 cm ne
primeren za alergike da
Aquastop tehnologija ne
Garancija 2+3 leta jamstva