BEKO podarja 5 LET JAMSTVA

Ob nakupu izbranega aparata BEKO, vam podarjajo 5 LET JAMSTVA. Promocija velja od 22.3.2019 do preklica.

 

Kako do 5 LET JAMSTVA?

Z registracijo izdelka boste poleg 2 leti redne garancije pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Priporočamo vam, da svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev. Promocija velja za fizične osebe.

Splošni pogoji in registracija izdelka

Prednost kuhalne indukcijske plošče Beko HII64500FHTW je funkcija »IndyFlex« s pomočjo katere lahko poljubno izbirate velikosti kuhalne površine. Dve ločeni grelni površini se združita v eno večje kuhališče, na katerem se lahko hkrati razporedi več posodi ali podolgovat pekač. Kuhalno ploščo odlikujejo tudi elektronsko upravljanje na dotik, 19 stopenj moči na posamezno kuhalno mesto, ojačevalnik (Booster), neposredna možnost izbora, časovnik (programska ura), za večjo varnost pa poskrbijo prikazovalnik vklopa in izklopa, elektronska varnostna ključavnica, prikaz preostale toplote ter zaščita pred kipenjem in pregrevanjem.

 

Tehnologija IndyFlex™

Uradni partner več je, boljše je

Nekateri kuharji menijo, da več pomeni tudi boljše. Radi kuhajo za vse svoje prijatelje na enkrat, kar pomeni, da je na kuhalni plošči vedno nepopisna gneča. Kuhalna plošča IndyFlex™ ponuja nastavitev kuhališča po svojih željah, saj omogoča večjo prilagoditev prostora in površine kuhališča. Dve kuhalni območji se lahko združita v eno ali več večjih kuhalnih območij. Ne glede na to, ali pripravljate ogromnega lososa ali velikanski lonec špagetov, bo na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za vse vaše mojstrovine. Kar pa bo seveda osrečilo tudi vse vaše goste.

Upravljanje z dotikom – Touch & Slide

Uradni partner – nežnih gibov

Če med kuhanjem radi zaplešete svoj skrivnostni ples, bodo od zdaj naprej poleg vaših nog plesali tudi prsti. Prepustite se nežnemu upravljanju z dotikom – Touch & Slide in uživajte z drsenjem čez 19 stopenj nastavitev ravni kuhanja. Časovnik omogoča popoln nadzor nad kuhališčem, vam pa tudi nad dogajanjem izven kuhinje.

Ojačevalnik – Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov

Če si želite hitrih življenjskih premikov potrebujete pravo orodje. S funkcijo Beko Booster lahko prihranite dragocene minute, saj se kuhalno območje po vaši izbiri v trenutku segreje na najvišjo temperaturo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, vam pa bo ostalo dovolj časa in energije za ostale pomembne opravke.

 

Lastnosti

Vrsta kuhališča Indukcija
Upravljanje Elektronsko upravljanje na dotik
Št. kuhališč 4
Št. fleksi kuhališč 1
Ravni kuhanja 19 stopenj na kuhalno mesto
Ojačevalnik Da
Funkcija spomina Ne
Neposredna možnost izbora Da
Samodejno zaznavanje posode Da
Funkcija Stop & Go Ne
Časovnik (programska ura)
Da
Prikazovalnik vklopa/izklopa Da
Zaklepanje tipk med čiščenjem Da
Prikaz preostale toplote Da
Zaščita pred prekipevanjem Da
Zaščita pred pregrevanjem Da
Samodejni izklop Da
Barva Bela
Inox rob Ne
Garancija 5 let
EAN 8690842046872

Kuhališče

Poraba električne energije 7,2 kW
Največja moč kuhališča – spodaj levo 180mm-1800W/3000W (ojačevalnik)
Največja moč kuhališča – spodaj desno 145mm-1500W/2200W (ojačevalnik)
Največja moč kuhališča – zgoraj levo 180mm-1800W/3000W (ojačevalnik)
Največja moč kuhališča – zgoraj desno 210mm-2000W/3700W (ojačevalnik)

Mere

Dimenzije aparata (V x Š x G)
55x582x512 mm
Mere izreza 560×490 mm