Vgradna pečica Amica EB7521B s kapaciteto 65 litrov in energijskim razredom A je primerna za vsako gospodinjstvo. Z 10 različnimi funkcijami in razponom temperature od 50° do 250°C boste lahko peko popolnoma prilagodili vašim potrebam. Pečica se lahko pohvali z boljšim in enakomernim kroženjem zraka, ki poskrbi za izjemne rezultate pečenja. Upravljanje pečice je preprosto, saj jo upravljate s pomočjo TS digitalnega zaslona na dotik in pogrezljivih gumbov.

 

 

Piroliza

Čiščenje pečice bo s pomočjo funkcije pirolize hitro in enostavno. Pečica se bo segrela na 480 °C in uničila vse madeže. Samo obrišite jo z vlažno krpo in spet bo bleščeče čista.

 

CoolDoor 4

Vrata imajo kar 4-kratno zasteklitev. Notranjost pečice bo tako lahko dosegala izredno visoke temperature, brez da bi zunanje steklo postalo nevarno vroče.

 

Katalizator vonja

Pečica ima v odsesovalnem kanalu nape nameščen katalizator, ki pomaga pri zmanjševanju neprijetnih vonjav, ki nastanejo pri kuhanju. V kuhinji bo tako vedno dišalo po svežem in čistme.


 

Hitro segrevanje

Pečica se ponaša s funkcijo hitrega segrevanja, ki poskrbi, da se pečica vklopi s polno močjo – vklopita se okrogli in spodnji grelec oz. žar supergrill z ventilatorjem.

 

Odtaljevanje

Ko si boste zaželeli hitrega kosila, vaša hrana pa bo še vedno zamrznjena, vam bo pečica priskočila na pomoč s funkcijo odtaljevanja. Hrana bo tako v trenutku pripravljena.

 

Pogrezljivi gumbi

Pečica se upravlja s pogrezljivimi gumbi, ki jih lahko skrijete v nadzorno ploščo, kadar jih ne potrebujete. Tako boste pečico lažje očistili, hkrati pa bo pridobila eleganten in sodoben videz.


Tehnične podrobnosti

Prostornina 65 l
Energijski razred A
Število funkcij peke 10
Upravljanje pogrezljivi gumbi, zaslon na dotik
Razpon temperature 50 ° – 250 °C
Osvetlitev pečice da, standardna luč
Vključeno 1 mrežna rešetka, 1 plitvi pekač, 1 globoki pekač
Barva črna
Dimenzije (V x Š x G) 59,5 × 59,5 × 57,5 cm
Teža 36,2 kg
Poraba energije v tradicionalnem načinu 0,99 kWh/cikel
Poraba energije v načinu z vklopljenim ventilatorjem 0,87 kWh/cikel
Kazalnik energijske učinkovitosti (EEI) 106,1
Število prostorov za peko 1
Toplotni vir elektrika

Garancija: 2 leti