O nas

AS NACIONAL Consulting  d.o.o., Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT.com

Pričeli smo z prodajo motornih olj, kasneje ponudbo obogatili z programom rezervnih delov za osebna in tovorna vozila. Danes pa lahko rečemo, da imamo za lastnike motornih vozil, VSE NA ENEM MESTU.

Urejeno imamo tudi oskrbo servisnih delavnic, tako z samo opremo ( dvigala, ročno orodje, ….), kot tudi ostali material, rezervnimi deli, olja… Dobava 2x dnevno.

Smo tudi zastopnik za blagovno znamko delavniške ( mehanične in vulkanizerske ) opreme, REDATS.

V letu 2017 smo postali trgovec komplet navtične opreme. Smo ekskluzivni zastopnik v Sloveniji in na Hrvaškem za blagovne znamke plovil TEXAS, ULTRA, WEEK-END, SHAFT, WINNER, OCEAN MASTER, WAVE, DISCOVERY.

Prav tako nudimo prodajo izvenkrmnih motorjev TOHATSU, HONDA, SUZUKI, YAMAHA, MERCURY, EVINRUDE

Po novem smo center obogatili tudi z karavaning programom, saj smo postali ekskluzivni zastopnik za mobilne hiške in tudi zastopnik nizozemskega podjetja DOREMA – izdelovalec baldahinov, predprostorov za kampiranje.

V letu 2020 smo povečali segment tehnike in gradbeništva. Pokrivamo kompleten program bele tehnike, mali gospodinskih aparatov, vrtni program, in po novem tudi celoten program gradbeništva ( OSB plošče, Vinil talne obloge, laminati, izdelki JUB, ROFIX, KNAUF, …)

Našim strankam ponudimo samo najboljše, in po zelo ugodnih cenah.

Nakupe v našem spletnem Tehničnem Nautičnem Karavaning Centru JAANIT.com, lahko plačate tudi z kreditnimi in plačilnimi karticami:

Visa, Maestro, Visa Elektron, MasterCard. Z Diners Club kartico lahko plačate do 36 obrokov.

Tehnični, Navtični & Karavaning Center JAANIT.com , vašega zaupanja vreden center.


Blagovne znamke:

Klimatske naprave in toplotne črpalke

Klimatske naprave in toplotne črpalke
Zelo kvalitetni Akumolatorji OPTIMA
Z