Načini plačila

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Na voljo sta vam dve vrsti plačila

  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun podjetja AS NACIONAL Consultimg Tomaž Ajdovec s.p. (po ponudbi/predračunu),
  • z plačilnimi in kreditnimi karticami.
Plačilo lahko razdelite na 36 obrokov z Diners Club kartico.


Plačilo ob prevzemu

Svoj paket plačate vašemu dostavljavcu dostavne službe GLS ali Pošte Slovenije z gotovino, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačate tudi s plačilno kartico) oziroma vas bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema. Če naročite dostavo preko Pošte Slovenije in plačilo po povzetju vam pošta zaračuna še 1,07 € provizije za plačilo položnice. AS NACIONAL Consulting Tomaž Ajdovec s.p. pa vam bo zaračunal dodatni strošek v višini 1,00 €. Seveda vse odvisno od teže paketa.

Plačilo po predračunu – brez doplačil

Paket pa lahko plačate tudi po predračunu (UPN nalogu), kar pomeni, da vam ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije) oziroma vas bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema.