Načini plačila

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Na voljo so vam plačila:

  • z gotovino ob prevzemu do 10 €, ( nad tem zneskom ne pošiljamo več izdelkov, ker stranke niso prevzemale naročenih izdelkov, stroške dostave pa smo morali plačati mi. )
  • z nakazilom na račun podjetja AS NACIONAL Consulting d.o.o. (po ponudbi/predračunu),
  • z plačilnimi in kreditnimi karticami.
Plačilo lahko razdelite na 36 obrokov z Diners Club kartico.


Plačilo ob prevzemu

Svoj paket plačate vašemu dostavljavcu dostavne službe GLS ali Pošte Slovenije z gotovino, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačate tudi s plačilno kartico) oziroma vas bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema. Če naročite dostavo preko Pošte Slovenije in plačilo po povzetju vam pošta zaračuna še provizijo za plačilo položnice in stroške dostave po ceniku Pošte Slovenije, ki je objavljen na naši strani in strani Pošte Slovenije..

Plačilo po predračunu

Paket pa lahko plačate tudi po predračunu (UPN nalogu), kar pomeni, da vam ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije) oziroma vas bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema.